Másfél hete volt elhalás miatt terhességmegszakitásom, ma megint vérezni kezdtem, miért?
Figyelt kérdés
Nem görcsölök, nem darabos, nem fáj semmim, nem büdös.
A doki egy hét vérzést mondott, 6 nap uán el is múlt,de ma újra kezdődött.
2010. jún. 19. 13:11
1/6 anonim válasza:
Én a te helyedbe fölhivnám a dokimat,és megkérdezném tőle!
2/6 eszo válasza:
Hát szerintem semmiképp sem jó, hogy újrakezdődött a vérzés..nekem 2 hete volt a műtétem..de kb csak olyan 5 napig vérezgettem utána + 2 nap barnázás..és abbamaradt..azóta semmi!
Menj el dokihoz mielőbb!!!
3/6 A kérdező kommentje:
Felhivtam
Azt mondta, ha nem vagyok lázas(nem)
nem erős a vérzés(két óra alatt kb két körömnyi)
és nem bűzös(nem az)
akkor semmi gond, valószinű összegyűlt és nem tudott kilöködni, most pedig ki tudott.
Köszi nektek, hogy irtatok.
2010. jún. 19. 14:36
4/6 A kérdező kommentje:
Ja decemberben szintén volt egy miss. ab-om akkor 3 hétig vérezgettem
2010. jún. 19. 14:36
5/6 eszo válasza:
Hát ha ezt mondta a dokid, akkor ne aggódj! minden oké!
mindenkinek más a szervezete..háát nálad így ürül..
Sajnálom!
Mielőbbi babásodást neked!
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy nem sikerült tökéletesen. De olvastam valahol, hogy mielőtt teljesen megszűnne a vérzés még pár napig újra felerősödik. Hogy miért azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!