Csak en utalom a pocaklako kifejezest? Megőrülök tőle.
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 21:57
21/40 anonim válasza:
Én nem utálom, de sosem használom. Helyette a kisfiam, kisbaba, kisgyerek, Máté szavakat. Nekem valahogy ez jön a számra, de az sem zavar ha másnak más.
A többes számot egy környezeten szoktam csak használni, mikor a férjem megy reggel dolgozni, mindig mondom neki hogy siess, várunk itthon. :)
22/40 anonim válasza:
Én is utálom!!! Meg a bebabàsodást is, jah meg azt amikor többes számban beszél a kismama!!! Na ettől kész vagyok!
23/40 anonim válasza:
Csak azt nem értem, ha utálod, miért foglalkozol a kifejezéssel??Nézz át rajta, ne használd, de nem kell "lehurrogni" mert valakinek tetszik!Te használj más szót a terhesség alatt!
24/40 anonim válasza:
Szerintem semmi baj vele,teljesen logikus kifejezés,szerintem rosszabb ha valaki magzatnak nevezi,vagy babónak.
25/40 anonim válasza:
Sosem használtam...de ez még nálam nem olyan gáz.
Nálam a favorit: tejci,iszi,babóm,babócám! Áhhhh! Menekülnék ki a világból! Nem szólom meg,de magamban nagyon gügyögös,csöpögös!
26/40 anonim válasza:
Mi a baj a kispasival? Én is szoktam mondania kisfiamra,hogy kispasi nem így hívom persze de hát az egy kicsi pasi,nem értem ebben mi olyan nagy probléma,sokkal rosszabb az "éjjel még 2szer szopunk és kakikáltunk"
29/40 anonim válasza:
Érdekesen hangzik,"az én magzatom 30 hetes" vagy voltunk az uhn és láttam a magzatom,azt az orvosok használják és furán hangzik nagyon.
30/40 anonim válasza:
Van egyáltalán olyan kifejezés, amit lehet használni a születendő gyerekre? Mert eddig már legalább tízet leírtatok, amitől falra másztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!