Csak en utalom a pocaklako kifejezest? Megőrülök tőle.
Figyelt kérdés
2014. márc. 12. 21:57
11/40 anonim válasza:
@acelsziv
Akkor magyarázd el kérlek miért aberráció az, ha valakinek nem tetszik egy újabban divatba jött idétlen szóösszetétel?
12/40 anonim válasza:
én is kakdok tőle nekem. az jut eszembe arrol h. pocaklako h. buckalako. irritál a kifejezes! miért nem lehet siman csak babának hivni?
13/40 anonim válasza:
Én sem vagyok oda érte, bár úgy vagyok vele, mint az egyik korábbi válaszoló, hogy annyira nem is zavar. A többes számban be szeles azonban nagyon idegesít, főleg, ha azt mondjak, hogy pl lazasak vagyunk... Es nem tudom ki lázas, es hülyének érzem magam, ha vissza kérdezek... János es amitől meg ráz a hideg, hogy miért nem lehet a gyereknek azt mondani, hogy étel, ital stb... Van helyette, kéred az iszid vagy eszid... Ahhhh
14/40 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, nem is használtam,de nem akadok fenn rajta.
A többesszámban beszélésre írta valaki, hogy egy apukától hallotta ahogy a tini lányáról beszélt: már menstruálUNK. :-D
15/40 anonim válasza:
Szerintem cuki kifejezés a pocaklakó.
Ízlések és pofonok.
Nekem az nem tetszik,ha valaki olyan nevet ad a bébijének,ami nagyon gáz, de az anyuka annyira büszke arra a bizonyos névre.
:D
16/40 anonim válasza:
A többes számban beszéléshez:
Ültem a fodrásznál, mikor megkérdezte a csaj, hogy: és van már hajatok??? :D
Mondtam neki, hogy igen nekem van, meg a gyereknek is!
17/40 anonim válasza:
Micsoda problémák jezusom :D sosem értettem ezeket az embereket. Idegesíti őket ez a szo, az a kérdés.. könyörgöm nem egyedül élünk a földön, vannak más emberek is, akik mások mint mi, más a véleményük, más tetszik nekik. Miért kell állandóan mergelodni valamin???!!! 15 hos a kislányom, most újra várandós vagyok, de sem anno sem most nem idegesítenek az ilyen apróságok. De ahogy látom itt mindenki ennyire raer és unatkozik, hogy ezen dühönjön otthon magában, hogy idegesíti a pocaklako szó :D :D vicces tényleg.
18/40 A kérdező kommentje:
Èn most tényleg ráérek mindenre :-)
2014. márc. 13. 07:19
19/40 anonim válasza:
Szerintem is nagyon bugyuta. De lehet fokozni: találkoztam már a "pocakcsajszi" kifejezéssel is és a "kispasival" is. Sok jót nem várok az ilyen szülőktől :)
20/40 anonim válasza:
Én meg a provokáló kérdéseket utálom :) Megőrülök tőlük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!