Mennyi az esélye, hogy 32 hetes ( sztk-s) 2D ultrahangon már megmutatja magát a pocaklakó?
Figyelt kérdés
18 hetesen nem tudták megmondani a baba nemét,mert harántfekvésben volt,4D-s uh-ra meg nem tudtunk elmenni.Esetleg van olyan kismama,akinek még ekkor sem tudták megmondani a baba nemét?2014. febr. 5. 09:17
1/4 anonim válasza:
ha úgy fekszik akkor most sem fog látszódni. Ha jól fekszik egy baba akkor már a 12. héten megmondják ha átvált 4D-re az orvos, de ez csak magánban szokott lenni.
2/4 anonim válasza:
A hagyományos 2D-s ultrahang is meg tudja mutatni a baba nemét, ha úgy fekszik. Ha türelmes az orvos, addig "piszkálhatja" a babát, hogy az forduljon egyet, és láthatóvá válik, hogy mi van neki a lába között.
Nekem a 20. héten mondták egyértelműre, hogy lány, de én külön kértem a dokit, hogy ha lehet, lessük meg. Nem volt fogadott orvos, először találkoztunk, de nagyon jó fej volt.
Egy barátnőmnek végig azt mondták, hogy fia lesz,úgy is készültek, hogy fiú, bevásároltak fiús szettekből, erre és lánya lett. :)
3/4 anonim válasza:
30 hetesen meg nem volt egyertelmu, allandoan ott volt a bokaja, 36 hetesen mar latta a doki, hogy kislany. 20 hetesen 2D-n, 25 hetesen 4D-n sem volt lathato.
4/4 anonim válasza:
Elsővel csak 8-dik hónapban tudták megmondani. Most a másodikkal 20 hetesen lányt mondtak. 2 hét múlva lesz a 32 hetesem, megérdeklődöm ott is a biztonság kedvéért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!