Nektek is vannak olyan napok hogy a pocaklakó nagyon lustika?
Figyelt kérdés
vannak olyan napok amikor nagyon aktív de van olyan hogy pár napig meg nagyon lustika a kis pocaklakóm, alig mocorog és nem is annyira intenzíven. Nálatok is szokott ilyen lenni?
26hkm
2014. jan. 17. 08:54
1/4 anonim válasza:
Igen habár nálam még lehet hogy elbújik (19 hkm) Hétfőn iszonyúan aktai volt utána már nem, tegnap már zajt kellett a pocakba vezetnem mert szinte egész nap nem éreztem és Eddára mindig oldalba rúg. MA talán már megint aktívabbnak tűnik egy kicsit.
2/4 anonim válasza:
Kisfiam egesz terhesseg alatt nyugis volt. Tobbszor fraszt hozott rank. Van mikor nem olyan aktivak, de aztan bepotoljak.
3/4 anonim válasza:
persze, ez tök természetes
pl. attól is függ, hogy én mennyire vagyok aktív
25hkm
4/4 anonim válasza:
ma épp csak némi helyezkedést éreztem, meg tegnap is.előtte viszont 3napig olyan buli volt hogy aludni nem tudtam. mondjuk nallunk mar szükösebb a hely.31hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!