Jósló fájás ilyen hosszú ideig?
Figyelt kérdés
39+3 hetes vagyok, tegnap délután 4 óra körül elkezdett mensi szerűen görcsölgetni a hasam és fájt a derekam. 6 körül elmentem zuhanyozni, de nem csitult. Nem erősödött a fájdalom, így hajnal fél 2-ig vártam, hogy rendeződjön vhová. Hol erősebb, hol gyengébb volt aztán addig vártam, míg elaludtam. Reggel mikor felkeltem semmi bajom nem volt már. A babóca aktívan mozog, fájások nincsenek. Második baba, az elsővel ilyet soha nem tapasztaltam. Létezik, hogy ez volt a jósló fájás? Ilyen hosszú időn keresztül tart? Segítsetek légyszi!2014. márc. 12. 07:19
1/9 anonim válasza:
Létezik. Nekem 3 napig folyamatosan fájt, még erősödött is, de nem rendszereződött. Nem kívánom senkinek.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez nagyon durva éjszaka volt. Én az első gyerekkel mikor fájásokat éreztem, aznap már szültem is. Akkor várható, hogy az utolsó napok így telnek majd?
2014. márc. 12. 07:26
3/9 anonim válasza:
Nekem nem voltak jóslóim. Vasárnap hajnalban elkezdődtek a fájások, hétfőn délután megszültem.
Az egész vasárnapom azzal telt, hogy hosszabb-rövidebb fájásaim voltak.
Miután bementünk a kórházba 5 perces fájásokkal, még ott is visszatért a rendszertelenség. Haza is akartam menni :)
4/9 cavalli válasza:
én 38+0-án szültem a kislányomat nyáron. Kedd reggeltől voltak fájásaim, a szülésznők, orvosok azt mondták jósló. Péntek fél8-kor megszületett a kislányom. Előtte is amikor volt egy keményedésem 15-20 percig is eltartott. Én ezt a pár napot nem kívánom senkinek, olyan volt mint ha megállt volna az idő. Könnyű szülést, egészséges babát kívánok :)
5/9 anonim válasza:
sajnos nekem is hasonló a helyzetem, már 41 hetes vagyok, és órákon keresztül 10 percenként görcsöl, este elalszom és regge arra ébredek, hogy semmi :(
6/9 A kérdező kommentje:
Voltam védőnőhöz, azt mondta ezek jóslók voltak. Viszont reggel óta folyamatosan keményedek, szerinte ebből ma már baba lesz. Lehet csak estére indul be rendesen, de készülhetünk. Hát remélem igaza lesz, mert ez így elég ijesztő az ember azt sem tudja most induljon vagy ne. Remélem lesz egyértelmű jele ha mennem kell.
2014. márc. 12. 08:49
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm kérdésed, még egyben. :) Tegnap napközben még keményedtem, de fájni már nem fájt, estére az is elmúlt. Ma voltam nst-n minden rendben, még simán hazaküldtek. Vasárnapra vagyok kiírva, sztem addig már nem bújik ki a kis pocaklakóm.
2014. márc. 13. 09:53
9/9 anonim válasza:
Végül hogy alakult neked a szülés? (tudom, már nem ma volt, de hasonló cipőben vagyok)
39+2 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!