Hosszú ideig tartó keményedés, olyan 15 percenként lehet jósló vagy ez már nem az? 37 hkm
Délután óta érzem, hogy jóslózok, fáj a derekam és a hasam alja mensigörcs szerűen..
De most egy órája kezdődött, hogy elkezdtem keményedni.. az első elég hosszúra sikerült, majd 1 percig tartott, azóta is előjön... kezdjem el mérni az időt???
Fájdalmam nincs, csak nagyon picike, és a baba is elég aktív...
37+3 hkm
Meleg vizes tus. Ha elkezd fájni is és óra szerint is megfelelő időben jön a fájás akkor irány szülni. Nekem is volt ilyen, de Én is csak jósolgattam. A dugóm kétszerre ment el. és az első része hetekkel a szülés előtt.
Most veled izgulok. Könnyű szülést ha úgy alakul. Debiben az 5 perceseknél kell elsőnél bemenni leghamarabb tehát ha nincs messze a kórház akkor még van egy kis időd.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Én is írtam akkor mikor ez volt. Nem szültem akkor csak másfél héttel később, de nem törvényszerű ebben a helyzetben semmi. Csak nyugi. Amennyire lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!