Hosszú ideig tartó keményedés, olyan 15 percenként lehet jósló vagy ez már nem az? 37 hkm
Délután óta érzem, hogy jóslózok, fáj a derekam és a hasam alja mensigörcs szerűen..
De most egy órája kezdődött, hogy elkezdtem keményedni.. az első elég hosszúra sikerült, majd 1 percig tartott, azóta is előjön... kezdjem el mérni az időt???
Fájdalmam nincs, csak nagyon picike, és a baba is elég aktív...
37+3 hkm
Még szerintem ne sürgesd. Jobb 2 hét múlva. Addig hízogat kicsit, Te pedig pihenj addig sokat. Ha meglesz nem sok pihire számíthatsz. Az első pár hét nem az alvásról szól. Hidd el nekem. 2 fiam van....4,5 éves és 1 éves.
Könnyű szülést ha eljön az ideje. Ha már felkészült a baba akkor egy finom utolsó szeretkezés beindíthatja. Nekünk a 2,-nál bejött 38+6 napra. Még szerencse mert így is 3850 g lett. 163 cm vagyok. Csodálkoztak is mikor lemérték. :)
Ma voltam a kórházban nst-én, és mivel már úgy keltem fel, hogy azt hittem meghalok ha lépnem kell egyet, úgy fájt a szeméremcsontom, ilyen iszonyatos feszítő érzés, ezért szóltam a nővérkének, hogy nagyon fáj, meg a derekam is..
Azt mondták, hogy már tágulok valószínűleg azért fáj ennyire és hogy ne lepődjek meg ha kicsit véres folyásom lesz, meg figyeljem hogy ha rendszereződnének a fájások akkor menjek be..
Remélem most már nem sok van, mert a feszítő érzés az nem műlik, igaz fájásaim nincsenek, de menni se bírok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!