Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hosszú ideig tartó keményedés,...

Hosszú ideig tartó keményedés, olyan 15 percenként lehet jósló vagy ez már nem az? 37 hkm

Figyelt kérdés

Délután óta érzem, hogy jóslózok, fáj a derekam és a hasam alja mensigörcs szerűen..

De most egy órája kezdődött, hogy elkezdtem keményedni.. az első elég hosszúra sikerült, majd 1 percig tartott, azóta is előjön... kezdjem el mérni az időt???

Fájdalmam nincs, csak nagyon picike, és a baba is elég aktív...

37+3 hkm

2013. júl. 15. 22:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Na? Mi a helyzet?
2013. júl. 15. 22:40
 12/20 A kérdező kommentje:
Eddig úgy tűnik, hogy elmúlt... csak azért nem írtam mert vártam... ha véletlen mégis visszajön akkor azért írok! :) Úgy látszik jósló volt! :)
2013. júl. 15. 22:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Na most már biztos hogy elmúlt! :) Köszönöm a segítséget, remélem legközelebb már nem jósló lesz! :)
2013. júl. 15. 23:09
 14/20 anonim ***** válasza:
Második,vagyok!nem baj majd eljön az ideje:) azt úgyis tudni fogod akkor én is megereztem hez most másképp fáj!sok sikert!könnyű szülést neked!és utánna sok tejcsit:)
2013. júl. 15. 23:14
 15/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Most én is azt hittem hogy ez más.. :D
2013. júl. 15. 23:20
 16/20 anonim ***** válasza:

Még szerintem ne sürgesd. Jobb 2 hét múlva. Addig hízogat kicsit, Te pedig pihenj addig sokat. Ha meglesz nem sok pihire számíthatsz. Az első pár hét nem az alvásról szól. Hidd el nekem. 2 fiam van....4,5 éves és 1 éves.

Könnyű szülést ha eljön az ideje. Ha már felkészült a baba akkor egy finom utolsó szeretkezés beindíthatja. Nekünk a 2,-nál bejött 38+6 napra. Még szerencse mert így is 3850 g lett. 163 cm vagyok. Csodálkoztak is mikor lemérték. :)

2013. júl. 16. 08:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan indult. A szülésznőm javasolta, hogy egy jóféle házipálinkából igyak meg fél decit, az el is lazít, és a jóslókat leállítja. A másik módszere szintén a melegvizes zuhany volt. Nekem a 10 perces fájásokat egy szűk órára leállította a pálinka, utána erősebb ötpercesek jöttek, amik 20 percre szintén elmúltak a zuhanytól.
2013. júl. 16. 09:44
 18/20 A kérdező kommentje:
Nekem még azóta se indult meg.. bár esténként azóta bekeményedik a hasam... Holnap is megyek nst-re de szerintem megint tök jó lesz :D Na de majd kijön ha ki akar.. :D Nem tudom az jelent e valamit, hogy elég erős folyásom van úgy egy hete..
2013. júl. 17. 14:08
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekem kb. 2 hétig nézett ki úgy, hogy bármikor indulhat. Az összes szülést megelőző jellemző tünetet produkáltam... :) Szerintem ezekre nem lehet alapozni. Előző voltam.
2013. júl. 17. 16:50
 20/20 A kérdező kommentje:

Ma voltam a kórházban nst-én, és mivel már úgy keltem fel, hogy azt hittem meghalok ha lépnem kell egyet, úgy fájt a szeméremcsontom, ilyen iszonyatos feszítő érzés, ezért szóltam a nővérkének, hogy nagyon fáj, meg a derekam is..

Azt mondták, hogy már tágulok valószínűleg azért fáj ennyire és hogy ne lepődjek meg ha kicsit véres folyásom lesz, meg figyeljem hogy ha rendszereződnének a fájások akkor menjek be..

Remélem most már nem sok van, mert a feszítő érzés az nem műlik, igaz fájásaim nincsenek, de menni se bírok...

2013. júl. 18. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!