Ez jósló fájás lehet? Létezik, hogy egy nap csak egyszer este, kb.2 órán át tart?
Tegnapelőtt éreztem először,a pici nagyon aktívan mozgott,nagyon fájt.Mikor lefeküdtem,sokáig fájt még,úgy 2 órán át,főleg a császáros hegem környékén,de az egész hasam.A derekam nem,meg máshol sem.Nem görcs jellegű volt.Csak egészen kevés időre múlt el,percekre,szinte folyamatosan fájt,és a pici egyfolytában mozgott közben,de nagyon.
Tegnap megismétlődött,de a derekam is fájt néha közben,néztem az időt,az első óra folyamatos fájdalom után kb.2-5-10 percenként kb.1 percig fájt az egész hasam,szinte a szemeim is majd kigúvadtak közben.A császáros hegnél nyilallt,és pici is folyamatosan mocorgott,nyomta ki magát közben,és a hüvelyem környéke is fájt,nyilallt.
Ez kb. este 9-11-ig ment így mindkét nap.
Remélem érthetően leírtam!
Nem tudom,milyen a jósló,sem a keményedés,mert nekem semmi ilyesmim nem volt az elsőnél a 40 hét alatt.
Most vagyok a 39.héten,nemsokára császároznak megint.Nem lehet baj a heggel?Nem fog ettől szétválni?Elég nagy a babám is.Kicsit aggódom, a 36. héten vizsgált orvos utoljára,és szülésig (majdnem a 40. héten lesz a császár) csak CTG lesz.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!