Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez jósló fájás lehet? Létezik,...

Ez jósló fájás lehet? Létezik, hogy egy nap csak egyszer este, kb.2 órán át tart?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt éreztem először,a pici nagyon aktívan mozgott,nagyon fájt.Mikor lefeküdtem,sokáig fájt még,úgy 2 órán át,főleg a császáros hegem környékén,de az egész hasam.A derekam nem,meg máshol sem.Nem görcs jellegű volt.Csak egészen kevés időre múlt el,percekre,szinte folyamatosan fájt,és a pici egyfolytában mozgott közben,de nagyon.

Tegnap megismétlődött,de a derekam is fájt néha közben,néztem az időt,az első óra folyamatos fájdalom után kb.2-5-10 percenként kb.1 percig fájt az egész hasam,szinte a szemeim is majd kigúvadtak közben.A császáros hegnél nyilallt,és pici is folyamatosan mocorgott,nyomta ki magát közben,és a hüvelyem környéke is fájt,nyilallt.

Ez kb. este 9-11-ig ment így mindkét nap.

Remélem érthetően leírtam!

Nem tudom,milyen a jósló,sem a keményedés,mert nekem semmi ilyesmim nem volt az elsőnél a 40 hét alatt.

Most vagyok a 39.héten,nemsokára császároznak megint.Nem lehet baj a heggel?Nem fog ettől szétválni?Elég nagy a babám is.Kicsit aggódom, a 36. héten vizsgált orvos utoljára,és szülésig (majdnem a 40. héten lesz a császár) csak CTG lesz.

2014. márc. 4. 12:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!