Más sem érzi hogy terhes?
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok. ha épp nem görcsöl a hasam, és jól vagyok olyan mintha nem is lennék terhes.2014. márc. 7. 13:03
1/5 anonim válasza:
Szia!
8hetes terhes vagyok és én is ugyanígy érzek.
2/5 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen időszakaim a terhesség alatt.
3/5 anonim válasza:
Én 13 hetesen sem érzem hogy terhes lennék, de már csak 1-2 hónap és végre érezni is fogom :)
A görcsökre szedj magnéziumot, csak egy jó tanács.
Boldog babavárást! :)
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor nem csak én vagyok így :) Persze magnéziumot és nagy dózisba szedek, nem is tudok dolgozni.
2014. márc. 7. 13:21
5/5 anonim válasza:
Én 30 hetes vagyok és én se érzem h terhes vagyok. Hacsak nem mozog :) Semmi bajom nem fáj a derekam se a lábom, semmim. Ugyhogy szerencsés vagyok bár nap vëgére jobban kifáradok mint azelött. Kívánok nektek is ilyen "könnyű" terhességet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!