Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tudtam, hogy terhes...

Nem tudtam, hogy terhes vagyok. Lehetséges?

Figyelt kérdés

Nézem a TLC-n a sorozatot, ahol a nők egyáltalán nem veszik észre, hogy babát várnak. Nincs hasuk sem sokszor.

Ez tényleg lehetséges? Valahogy elképzelhetetlennek tűnik számomra.

2014. márc. 6. 20:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Ha eléggé kutakodik az ember, talál csodabogarakat. Ez is egy ilyen sorozat. Az más kérdés, hogy mennyi belőle a valóság és mennyi a show. Én sem tudom elképzelni, hogy valakiben megnő egy kb. 3.5kg-s gyerek és nem veszi észre, hogy kimarad háromnegyed év mensi, hízik feszt, és úgy látszik mások nem járnak évente nőgyógy kontrollra sem. Szóval nekem sántít. Ha mégis megesik ez, akkor az a nő nagyon magasan letojja a saját testét. Ezt észre lehet és kell is venni!
2014. márc. 6. 20:28
 2/11 anonim ***** válasza:
Tesómék szomszédjában van egy nő, 42 évesen kimaradt neki. A doki szerint vagy ciszta, vagy a menopauza. Aztán nem sokkal később megszületett a ciszája. :) Kislány lett, lassan 5 éves. :D Kb az utolsó hónapban jöttek rá, hogy baba van a dologban. Sajnos van ilyen. :S
2014. márc. 6. 20:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia. Én is néztem mindig a TLC-n ezt a sorozatot..sosem hittem benne..úgy 1 hónappal ezelőttig.

Sógorom testvére olyan tünettel ment be a kórházba, hogy valami megmozdult a hasába. Csináltak egy ultrahangot és kiderült, hogy 32-33 hetes terhes. A legszebb az egészben, hogy van már egy gyereke...

Jah és nem analfabéta a nőci..diplomás tanult ember..védekeztek, és volt vérzése!!

Képzelheted, hogy ledöbbent mindenki.

Viszont a sorozatba lehet, hogy túloznak kicsit..az, hogy a szülési fájdalmakra azt hiszi csak nagy vécéznie kell..az kicsit fura:))

2014. márc. 6. 21:03
 4/11 anonim ***** válasza:
59%
Egész egyszerűen nem hiszem el, higy van ilyen. Amikor hatalmasakat rugdos egy baba, és az sem tűnik fel senkinek sem....
2014. márc. 6. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Mikor koraterhesen kórházba kerültem, befektettek egy nőt terhességi toxémiával. Mint kiderült, a 9. (!!)gyerekkel volt viselős, és kb. 1 hónapja jött rá, hogy megint terhes. Akkor se magától, hanem kiszédelgett hozzájuk a védőnő, és annak tűnt fel, mintha megint terhes lenne anyuka. (Erősen el is csodálkoztunk mind a hárman a szobában, egyrészt, hogy nem vette észre a kilencediknél, másrészt, hogy mennyire működik a szociális háló.) A 8. gyereket sem akarta már, és a két gyerek között alig 11 hónapnyi különbség lett.
2014. márc. 6. 21:45
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapig még elhiszem. De azt hogy nem érzi hogy rug a baba és nem is kicsiket, nő a pocak és nem tünik fel, na azt nem. Vagy hazudnak vagy csak titkolni akarták.
2014. márc. 6. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám velem végig menstruált, vagyis nem teljesen végig, eléggé kövér is volt, szóval csak akkor vette észre, hogy úton vagyok, amikor elkezdtem intenzíven mozogni, kórházba ment, megvizsgálták, gratuláltak, ő meg 3 napig zokogott örömében, ugyanis azt mondták neki 17 éves korában, hogy soha nem lehet gyereke, teljesen kizárt, ezért soha nem is védekezett. 22 éves volt, amikor megtudta, hogy érkezem, ennek lassan 18 éve.
2014. márc. 6. 22:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Vegig menstrualt? O.o

De hogy? Hisz ott a zart burokban a baba, hogy lehet menstruacioja?

2014. márc. 6. 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:
A magzatburok olyan, mintha egy felfújt zacskót beletennél egy egy tálba, körülötte igencsak tudnak távozni a dolgok.
2014. márc. 7. 00:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj. Én szoptatok, nincs menzeszem, de tegyük fel, hogy a fogamzásgátló nem működik nálam túl jól és a nagy hévben lenne egy spontán pé-m akkor nem biztos hogy rájönnék arra hogy terhes vagyok. Ennél a terhességnél sem voltam rosszul, nem hánytam, a pocakom neg csak a harmadik trimeszterre latszódott mivel molettebb vagyok. Ráadasul ahogy a méhem néha összehúzódik, olyan mintha a baba mocorogna még a hasamban. Ha terhes lennék, lehet az első mocorgasokból sem jönnék rá.
2014. márc. 7. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!