Van itt olyan akit becsapott a terhességi teszt? Úgy értem, negatív teszt ellenére terhes volt? Pozitív történeteket várok.
Ugye nem akarod bemesélni magadnak, hogy bár negatív a teszt, mégis terhes vagy?
Ha úgy érzed az vagy, de a teszt nem mutat semmit, inkább menj orvoshoz, hogy a saját szemeddel lásd, és nehogy más probléma legyen!
Nekem így volt, de mint kiderült azért volt még a mensi kimaradás után 5 nappal is negatív, mert rövidek a ciklusaim ezért még nem termelődött elegendő hcg...
Szóval ha ilyen a helyzeted, vagy késői peteéres lehetséges hosszabb ciklusok esetén, akkor végződhet pozitívan...
Mikor kellett volna megjönnie és hány naposak a ciklusaid?
Ez nagyon ritka.
Ebben ne reménykedj, ne általad magad...
Nem akarom áltatni magam, sőt...
Ez lenne a 4. terhességem. Van 2 gyerkőcöm, és egy évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy ha a harmadik jönni akar, hát jöjjön :-)Tavaly kb ilyenkor terhes lettem, de az sajnos missed ab-bal végződött.
Az első terhességemet leszámítva eddig mindegyiknél már a nemvárt előtt tudtam, hogy terhes vagyok.
Egy ideje (nagyjából 1,5 éve) hosszabbak lettek a ciklusaim. KB 35-40 nap között áll meg, és elég rendszertelen. Van, hogy 28 nap; van, hogy 32, volt már kb 50 is. Az utolsó 3-4 hónapban 35-38 naposak. Naptár szerint február 6-12 között lehetett peteérésem, ekkor "dolgoztunk is az ügyön". 13-án barnáztam egy keveset. Ekkor lehetett a peteérésem (gondolom)
A lényeg, hogy február 20-ra nem vártam.
24-én teszteltem először, nem tudom eldönteni, hogy halvány pozitív-e, vagy csak én akarom annak látni.
A következő teszt 28-án volt, majd ma. Egyik sem lett azonnal pozitív,és a neonfénynél nekem max halvány pozitívnak tűnik.
Félreértés ne essék, nem akarok görcsösen gyereket, tehát nem hinném, hogy álterhes vagyok. (vannak egyéb, klasszikus terhes tünetek is: hányiger, szédülés, hangulatingadozás, mellfeszülés)
És ha nem a terhesség, akkor még mi okozhat ilyen tüneteket? 33 évesen klimaxolnék? Vagy valami női betegség lehet?
Tudom-tudom, menjek orvoshoz... Meg is fogom tenni hamarosan. De addig is kíváncsi vagyok, hogy tapasztalt-e valaki hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!