47 napja késik de a teszt negatív! Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 47 napja késik a mensim, már 2 tesztet is csináltam-az egyiket 3 napja-de negatív lett! Érzek fájásokat a hasamba de inkább bal oldalon a bordáim alatt. Naponta sokszor elszédülök, fáradékony vagyok. Amikor védekezés nélkül csináltuk akkor már 1 hete késett, szóval tanácstalan vagyok. Szerintetek lehetek terhes??2014. jan. 5. 09:01
1/10 anonim válasza:
47 napja késik, tehát egy hónap már teljesen kimaradt. Miért nem mentél még dokihoz? Hány éves vagy?
2/10 anonim válasza:
Nem vagy terhes ha a teszt negatív.
Menj orvoshoz, lehet magas prolaktin szint, vagy Petefészek gyulladàs.
3/10 A kérdező kommentje:
Vártam, hátha megjön .... arra gondoltam, lehet hogy csak késik vagy kimarad....19 vagyok..
2014. jan. 5. 09:11
4/10 anonim válasza:
Ha a teszt negativ akkor nem vagy terhes! Ha vannak fájdalmaid miért nem mentél még el orvoshoz? Egy nőnek ha kimarad a vérzése nem csak a terhesség jöbet szóba, rengeteg nőgyógyászati betegség létezik, vizsgáltasd ki magadat.
5/10 anonim válasza:
Menj el orvoshoz. Valószínűleg terhes nem vagy, de jó, ha kivizsgál és megnézi, mi a baj.
6/10 anonim válasza:
Nos nekem legutóbb késett nem volt pozitív a teszt csak a 45. napon,majd a 48 napon megjött(illetve elvetéltem). A doki szerint későn érő pete termékenyült meg,ezért nem mutatta rengeteg ideig a teszt,ja és mindig óvszerrel védekezünk.Fáradékony voltam,szurkált a hasam éreztem,hogy valami más,szédelegtem.
7/10 anonim válasza:
ja én azért vártam az orvossal,mert átlagosan 30-40 nap közötti a ciklusom,2-3 napot mindig késik.
8/10 anonim válasza:
ja bocsi most látom neked 47 napot késett,én a ciklusom napjairól beszéltem.Így nem értem miért nem voltál már dokinál.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!! :) péntekre kaptam időpontot az dokihoz...kíváncsi vagyok és reménykedő :)
2014. jan. 6. 16:10
10/10 A kérdező kommentje:
Na voltam dokinál...terhes nem vagyok és szerencsére mindencrendben van..azt mondta hogy túl sokat idegeskedtem és hirtelen fogytam ezért nem jött meg :) :)
2014. jan. 26. 23:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!