Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan, akinek több...

Van itt olyan, akinek több nappal a késés után is negatív volt a teszt, de végül kiderült, hogy terhes?

Figyelt kérdés
3 napja késik, de még mindig negatív a teszt. Nem vagyok beteg, s még ilyen több napos késés csak az első teherbeesésemnél volt. De arra már nem emlékszem, hanyadik napon lett végül pozitív a teszt, de mintha akkor is valahogy így küzdöttem volna... Nem emlékszem...

2013. dec. 19. 22:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem első terhességem 4. napon mutatkozott meg a teszten, most meg 1 nappal előtte...és az elsőnél 17. most meg a 14. napon fogant meg a baba. Tehát függ attól, hogy mikor fogant. Van akinek csak 1 hét késéssel mutatja ki.
2013. dec. 19. 22:38
 2/4 anonim ***** válasza:
3 napos késésnél nekem tuti negatív volt még, sőt, 5 naposnál is (bár én nem vizslattam úgy a teszteket, mint ahogy itt sokan teszik, távolról nem látszott, pont. :D ). El is voltam szontyolodva, és nem is foglalkoztam vele, annak ellenére, hogy nem jött meg továbbra sem. Kb erre 1 hétre rosszul lettem, akkor csináltam új tesztet, az már pozitív volt.
2013. dec. 19. 22:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó, akkor még van remény! ;)
2013. dec. 19. 23:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Tegnap estére megjött :( De sebaj: új hónap, új esély :)
2013. dec. 21. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!