X-epil teszt mennyire megbízható? Mutathat negativat ha mégis terhes vagyok? Mert negatív, de már 2 hete nem jött meg.
Figyelt kérdés
Barátommal 4 hete voltunk együtt. 12-én kellett volna megjöjjön. 3at is csináltam már azóta, több nap eltéréssel, mind negativ. Lehet hogy terhes vagyok csak nem mutatja ki? A mellem fáj és érzékeny. Jó ez a teszt? Vagy vegyek másikat? És járt már valaki evvel a teszttel így, mint én? (ne a dokit irjátok, már be vagyok jelentkezve, csak addig is szeretném tudni ezt) És köszi!2014. febr. 25. 00:37
1/9 anonim válasza:
Teljesen megbízható ez a teszt, nyugodtan hihetsz neki.
2/9 anonim válasza:
én nem vennék x-epilt, mert mindenkinek, akinek gondja van a tesztel, az x-epilt használ. Inkább patikait vásárolnék, lehet hogy dupla annyi, de elég egyszer tesztelni.
3/9 anonim válasza:
Én nagyon sok X-Epilt teszteltem el már életemben, soha nem csapott még be. Akkor sem mikor nem voltam terhes, és akkor sem, mikor terhes voltam már 2x is. Én megbízhatónak tartom.
4/9 anonim válasza:
Nekem nagyon hamar kimutatta a terhességet, már nem várt előtt!
5/9 anonim válasza:
Nekem is már a nemvárt előtt 1 nappal kimutatta halványan ugyan, de pozitív lett. 2 nap múlva már egyértelmű 2 csíkos volt. Szerintem megbízható teszt!
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2014. febr. 25. 13:55
7/9 anonim válasza:
nincs esetleg ciszta a dologban ? Menj el orvoshoz, a ciszta okozhat mensi kimaradást és negatív tesztet ezzel párhuzamosan....tapasztalatból írom én most így jártam....40 mm-es ciszta van a jobb petefészkemben...terhes tüneteket hoz magával, barnázok minimálisan és negatív a tesztem....január 21. én volt meg az utolsó mensim és azóta sem jött meg :(
8/9 anonim válasza:
ja és nekem is fáj a mellem....én azért titokban reménykedem hátha a ciszta mellett lapul egy kis embrió is :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi. Hát ez nem jó hír. : ( De köszönöm h mondtad. Megnézetem.
2014. febr. 28. 07:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!