Gabriel 25ös teszt mennyire megbízható? Nekem3napja
késik és negatív.
szia, saját tapasztalatom: két napja késett mikor déli pisiből pozit mutatott 2percen belül :) és másnap reggeliből is pozi volt. bár nekem négy nap késéssel egy 25-ös teszt erősebb teszt csík volt mint a controll csík, tehát lehet előbb volt peteérésem.
máskor mindig negatívot mutatott (persze nem voltam terhes) ezért ok nélkül utáltam is ezt a tesztet, és olvastam itt olyat hogy csak egy hét kimaradása után mutatott pozit. de ha 1-2 napot késik, akkor még adnék neki esélyt. szurkolok.
2013. dec. 26. 17:41
Amikor terhes lettem a kisfiammal, én is Gabriel tesztet csináltam. 3 napos késéssel a délutáni vizeletből egyértelműen pozitív lett.
De nekem világ életemben rövidebb, átlag 25 napos ciklusaim voltak.
De ha neked később történt a peteérés, ezáltal a teherbeesés, még 3 napnyi késésnél negatív teszt nem jelenti azt, hogy nem lehetnél terhes. Ha nem jön meg továbbra sem, pár nap múlva érdemes újra tesztelni.
2013. dec. 26. 17:49
3 nap késéssel pozitívat teszteltem anno, 3 perc alatt kimutatta.
2013. dec. 26. 18:06
A nemvárt mensi napján reggeli pisiből Gabriel teszt azonnal erős pozi lett.
Azért drukkolok.
2013. dec. 26. 18:11
5/13 A kérdező kommentje:
Hmmm..:( jó nektek csajok..úgynézki akkor velem fura történik..igymég tényleg nemjártam.És még felsem fáztam meg semmi hogy késhetne,max a stressztől..de az fura lenne..majd kiderül..együtt voltunk 1-2-9-12-16-17-20-21.én nemsok tudom.Mikor elöszőr sikerült márciusban kb ugyaníííígy voltunk dettó együtt.Viszont sajnos az nemmaradt meg:( És előző hóban 10-11.én volt ovum doki szerint!Most akkor nemértem ezt.Fehér folyás vancsak a hő sem ment még lejebb,puffadás,émelygések vannak.És mi több imádoook enni:) legb is párom szerint sokat eszek..de kitudja..majd kiderül ha a 7en nemjönne meg az furább lenne,vagy tán később foganna?
szia. első vagyok..mi nekünk 2.5 é után jött össze, úgy hogy csak 3x voltunk együtt abba a hónapban :)tehát nem a mennyiség számít, hanem az időzítés.
2013. dec. 26. 21:05
Én most ugyanebben a cipőben járok. Ma harmadik napja, hogy késik, tesztek negatívak. Pedig az utóbbi 1 évben sose késett. Nem értem.
2013. dec. 27. 08:33
8/13 A kérdező kommentje:
Tegnap amit teszteltem nemsokáig néztem ottis hagytam a fürdőbe,azvan a dobozon 40mp kell az eredményhez lehet nemjol néztem vagy nemtudom de mintha most ottlenne de NAGYONNAGYON HALVÁNYAN párom is látta eztmég este néztük.Most hozattam x-epilt,majd azzal is meglesem:) remélem már sikerült,ma péntek van,hétfő azért messze van már,és tényleg eddig időbe megjött mert mindent felirok.Ja és a hőm is 36,5volt..
Jaj de jó, majd írd meg mi lett végül! :)
2013. dec. 27. 11:27
10/13 A kérdező kommentje:
Háth csajoook,egyett előttem de ezen sem látok semmit...ennyire korai lenne vagy mi?Minden hónapban napra pontosan megjött30.napra..na vasárnap ujra teszt ha nemjön meg.Aztán irok..
Kapcsolódó kérdések: