Gabriel 25ös teszt mennyire megbízható? Nekem3napja késik és negatív.
Figyelt kérdés
Igazábol hétfőn kellett volna megjönnie,mert mindig időbe 30-max 32.napra de a 7hó alatt IDŐBE megjött.Ma vagyok 33.napon,enyhébb görcsölgetés van.De inkább hasszurkák. Rosszullétek is vannak 1-2 napja.Enyhe hnmyinger.sok haspuffadás.Igazábol mindig mérem a hőm,és menszesz előtti 1-2nap lemegy 35,6ra,eddig még 36,4 mindig!És menszesz előtt barna folyás is szokott lenni ez helyett sok fehér van!Percenként futok is hogy miez..szeretnénk már babát!De nemhiszek benne eleget csalódtam már.Viszont ma vettem egy gabrielt ilyennel még nemis teszteltem,de sajnos negatív..szerintetek lehetnek reményeim vagy sem?2013. dec. 26. 17:35
11/13 anonim válasza:
Reggeli első pisiből tesztelj.
Drukkolok!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi.Demajd inkább vasárnap reggel csinálom meg a másikat.
Biztos ami biztos.
Amugy a mait második pisiből csináltam,és nemigazán látom h lenne e 2.csik vagy csak nemakarom meglátni.A gabrielesen pedig párom is látta.Nemértem,hétfő óta késik:/..örülök csak igy nem tudom miujság van odabennt:( ilyen mégnemvolt..
2013. dec. 27. 19:02
13/13 A kérdező kommentje:
Mai teszt is negatív:( és reggel egy vizesebbszerű rózsaszines folyásom is volt.Azóta megint fehér:/ és inkább csak szurkál a hasam.Ilyen még ténylegnemvolt..nemértem miez vagy mitőlvan:(
2013. dec. 28. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!