Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kb 2 hete reggelente apró...

Kb 2 hete reggelente apró fehér száraz darabkákat takarítok ki a bimbóim mélyedéseiből. Ez lehet az előtej?

Figyelt kérdés
Az alvós felsőmön nincs nyoma és fürdés után mindig megnézegetem a ciciket, szóval úgy néz ki éjjel "kerül oda". :) Másnak is így jelentkezett, vagy az előtej nagyobb mennyiségű? És nem korai még? 30 hkm
2014. márc. 6. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Nos, en nem vagyok terhes, tobb, mint tíz eve szültem, de velem is ez a helyzet. Az orvos azt mondta, sima valadek, nem kell aggódni.
2014. márc. 6. 15:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez pontosan az :) 3.babámat várom és már jól ismerem :)

Töröld le, de ne nyomkodd a cicidet, hagyd meg az előtejet a babádnak :)

2014. márc. 6. 15:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Nálam is pont ugyanez van. Én is kiszedtem, megnyomtam,és jött az előtejci.
2014. márc. 6. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen ez az.
2014. márc. 6. 16:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen idős várandósan már volt, de nem csak rászáradva, hanem folyt is (csak a jobb cicimből), reggelente vettem észre a felsőmön. Az, ha folyna is, nem jelent semmit, jutott bőven a fiamnak és tejem is annyi volt, hogy fél éves korában még néha fejtem és 16 hós koráig szopott - megjegyzem akadt akkor is belőle elég, csak úgy döntött, hogy leszokik.:)
2014. márc. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!