Már egy ideje kb a 16.héttöl észrevettem hogy a bimbon vannak ilyen kis fehér pöttyök. Nem szivárog semmi belölük viszont olyan mintha hámlana. Nem tudom masképp leirni mintha ezeken a kis pöttyöken rászáradt darabkák lennének. Ha megnyomom semmi nem jön a meltarton se vettem észre viszont fürdés utan nincs ott. Szoval ez előtej lehet ami rászáradt és a pöttyök az utja ahol kijött? bocsi ha hülyén fogalmazok mashogy nem tudom leirni. köszi előre is.
Ha nem jon belole semmi amikor megnyomod,akkor nem elotej.
2013. nov. 27. 16:46
2/9 A kérdező kommentje:
hu akkor valami probléma lehet ez?nem merem nagyon nyomkodni egyszer probaltam de nem tudom okozok e gondot vele. nehogy begyulladjon vagy valami. Lehet megkéne mutatni valakinek?
2013. nov. 27. 16:51
3/9 anonim válasza:
Nekem 32. héttől volt ilyen, kis miteszereket tudtam kikaparni a cicimből, igen ez már egy fajta kis mini előtej. Elvileg nem nagyon szabad kapargatni, nyomkodni mert beindíthatja a szülést, hát én 39. héten már direkt nyomkodtam egyáltalán nem volt hatással a babámra. Na de ha lehet ne sokat piszkáld, örülj, hogy van és majd lesz belőle finom tejcsi szülés után.
2013. nov. 27. 16:54
4/9 A kérdező kommentje:
Na bogarat ültettél a fülembe és picit megkapartam.(amugy is viszketett jol jött) és valoban kijött belöle valami kis fehér de ez nem száraz volt. A száraz darabka az inkabb sárgás volt. Nem szoktam mondom nyomkodni nehogy valamit elrontsak. Ugy fájnak sokszor remélem is hogy lesz benne sok fini tejcsi.
Csak bárhol olvastam mindenkinek folyt valami. Remélem ezek a száraz darabok nem tömitik el vagy ilyenek.
2013. nov. 27. 17:11
5/9 A kérdező kommentje:
És amugy milyennek kell lennie egy bimbonak? az enyémet egy szederhez tudnam hasonlitani. fehér és vörösesbarnás szederszemek. több a sötét. Nem tudom igazabol hogy fog ebböl szopizni a pici? nem tudom elképzelni. Tudom hülye vagyok csak mar alig varom és ilyeneken agyalok hogy biztos ilyennek kell e lennie stb. Mástol meg nem merek ilyeneket kérdezni.
2013. nov. 27. 17:45
6/9 anonim válasza:
nekem már terhesség előtt volt. Azokból a fehér kis pöttyökből ha megnyomom ott jön ki az előtej:D Én mindig kenegetem mert kiszárad és hámlik.
2013. nov. 27. 19:07
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok: Nem fog a száraz bogyóktól eltömődni, sőt szerintem pont azért vannak azok ott hogy ne folyjon ezért sem érdemes szerintem piszkálni mert egyenlőre nincs szükség rá, hogy egyre több tej legyen, meg hogy csöpögjön. Teljesen jól működik a cicid ne aggódj. :D Legalább is nekem teljesen ugyan ilyen volt és most dől a tejecske a fiam szájába :D Viszont szülés előtt nem csöpögött belőlem semmi, csak ezek a kis kemény bogyók voltak (sárgás) illetve néha néha 1-1 csepp fehéres-átlátszó "tej" én ha ilyet észleltem akkor elkentem a cicimen mert elég száraz volt a bimbóm és gondoltam ez jó rá. Vagy ez vagy más, de szoptatáskor nem is volt sebes a cicim. Szóval érdemes már most kicsit ápolni a bimbót, ha száraz. Valamint én természetes 100% bio mandula olajjal is be kentem 2-3 naponta, mert száraz volt. (hasamat is mandulaolajjal kentem 1db apró csíkom lett semmi egyéb, olyan a hasam mint előtte,pedig egy 4000g-os gyerket szültem) :D Ne aggódj a ciciden minden rendben vele! Védőnőt, dokidat nyugodtan kérdezd meg ha az megnyugtat, nincs ottan semmi baj!
2013. nov. 29. 08:44
8/9 A kérdező kommentje:
ok köszi. nem piszkalgatom igérem. akkor jo ha ez normalis. Nagyon szeretném szoptatni majd a kislanyunk.
4kg..huh..gratula nem lehetett könnyü.
köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 29. 17:51
9/9 anonim válasza:
3-as vagyok: Eszembe jutott még annyi , hogy majd 38-39. héten szóval szülés elött vegyél majd garmastar bimbóvédő krémet olyan 1500Ft (nem tudom férjem vette) , és majd azzal kenegesd első perctől a cicidet, napi 3-4 alkalommal szoptatás után. Nekem nagyon sokat segített egyáltalán nem sebesedett ki a bimbóm. (ezt csak jó tanácsként mondom, később még lehet jól jön)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!