Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16. héten az egyik mellemből...

16. héten az egyik mellemből egy csepp sárga folyadék jott, ez már előtej lehet?

Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 09:26
 1/9 anonim ***** válasza:
igen biztos az. más nem lehet....
2013. szept. 26. 09:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Sötét sárga ,remélem nem baj.Elég korainak tartom,remélem akkor tejem is sok lesz :D
2013. szept. 26. 09:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Hát a kettő nem függ össze. Attól még lehet kevés tejed később. :-)
2013. szept. 26. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem korai és nem befolyásolja azt hogy mennyi tejed lesz. sokaknak van előtej de a baba mégsem tud/fog szopni vagy hogy a rendes tej meg nem indul be. Ahogy a mell méretnek sincs hozzá köze hogy mennyi teje lesz egy nőnek.
2013. szept. 26. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, előtej, ilyen olajosabb nem? Amúgy tényleg nem függ tőle, nekem 25. héttől már folyamatosan van, sőt volt, amikor csordogált magától és olyan lett a felsőm.
2013. szept. 26. 10:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, az lesz. De sajnos nem függ össze a későbbi szoptatással. Engem is meglepett, relative korán, 18. héten tapasztaltam először én is, sokkolt picit, mert még sosem láttam ilyet :)) de majd hozzászoksz! :)
2013. szept. 26. 10:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 14. héttől volt előtejem, meg is örültem, hogy jó sok tejem lesz. Aztán szülés után sajnos hiába próbáltam ki mindent, alig volt telem ami nagyjából 2 hét után el is apadt :(
2013. szept. 26. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem a lányommal 14 hetesen már volt előtejem, mégis 3 hónapig bírtam szoptatni, most a második babával 16 hetesen jelenkezet az előtej. Szóval biztos, hogy előtej
2013. szept. 26. 11:35
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,akkor megnyugodtam.A színe miatt furcsállottam.Azért én még bízok benne,hogy elég tejcsi is lesz!:)
2013. szept. 26. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!