A 24. hétben vagyok, és tegnap este azt vettem észre hogy olyan kicsit sárgás, nem teljesen átlátszó (előtej?) folyadék szivárog a mellemből. Ez normális?
Lefekvést követően kb. fél órával pedig felsőt kellett váltanom, mert féltenyérnyi folt volt a ruhámon tőle.
A szülésig most már szivárogni fog, folyamatosan? Napközben is? (a tegnapi melltartómon is észrevettem reggel, hogy már korábban szivárgott.) Melltartóbetétet célszerű ilyenkor használni?
Szia! Igen ez az előtej,nekem 22 hetesen jelentkezett és azóta is van de nem mindig folyik jobban akkor amikor az oldalamon fekszem és nyomom a cicimet napközben is van amikor előfordúl amikor a cici be van duzzadva,mivel a mirigyek nőnek és a mell telítődik de ez szerintem így természetes. Igen célszerű meltartó betétet viselned főként akkor ha olyan felsőt viselsz amin nagyon meglátszana a vízes folt.Boldog babavárást!
27hetes kismama
csak megerősíteni tudom ez előttem író minden szavát. Minden jót! :)
37.kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!