Neked mikortòl termelődött előtej/tej?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 18:23
1/5 anonim válasza:
Előtejem nem volt terhesség alatt, de éjjel megszületett a fiam, és másnap már tudott enni. 1 évig szoptattam, bőven volt tejem. Szóval nincs összefüggés az előtej és a tej mennyisége között.
2/5 A kérdező kommentje:
Valami teàt esetleg ittatok? Volt valami olyan étel vagy ital,ami után volt bőven tejetek?
2013. szept. 16. 18:28
3/5 anonim válasza:
első babánál 8.dik hónapban kezdődött 1-2 cseppel, minden nap "kifacsartam" belőle pár cseppet, végülis mire eljött a szülés utáni szopi, volt hogy fejtem, és napi 6-7 decit szívattam le, de mivel nem szopott, hanem fejnem kellett, így 2 hétig volt csak tejem, most 10 hetes kismama vagyok, és már van előtej, remélem most sikerrel fogok járni.
4/5 anonim válasza:
1. válaszoló vagyok, nincs semmi trükk, rendesen kell enni, és sokat (napi 3-4 liter) inni, még akkor is ha esetleg nem vagy szomjas. Ja és igény szerint szoptatni! Amikor csak éhes a gyerek szoptasd, ne foglalkozz azzal hogy a dédi annak idején 3 óránként szoptatott, úgy tényleg sokkal több tej termelődik ha gyakrabban szoptatsz. Ha úgy érzed hogy kevés a tejed, szoptatás után még fejd kicsit, még akkor is ha nem jön semmi, mert a melled érzi hogy szükség van több tejre, és 1-2 nap alatt több tejed lesz. Egyszer egy hányós-hasmenéss vírustól teljesen elapadt a tejem, alig jött valamennyi már az első napon, így magam mellé fektettem a gyereket egész napra, és fél óránként szoptattam fél-egy órát. Sokszor csak cumizgatott, de harmadnapra ugyanannyi tejem volt mint előtte. Bocs a litániáért, de mindenki a teákkal, bogyókkal jön, pedig a legtutibb módszer az ha minél gyakrabban szoptatsz/fejsz.
5/5 anonim válasza:
Szia. Nekem kb 20 hetesen tunt fel eloszor hogy mar van. Hol tobb hol kevesebb. Most a 36. Hettol meg mondhatni rengeteg van ... remelem igy is marad es csak tobb es tobb lesz. 37Hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!