Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az előtej szülés előtt kb....

Az előtej szülés előtt kb. mennyi idővel indul meg?

Figyelt kérdés

Az éjjel foltos lett a melleimnél a hálóingem, gerincvonalam és a derekam sajog, és még görcsöltem is időközönként. Csütörtökön voltam dokinál,a méhszájam teljesen zárt (2000 érték van beírva). A hasam szerintem nem szállt még le, bár állandóan pisilnem kéne.

Várható,hogy kibújik a pici idő előtt?

37 hkm

2013. máj. 19. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem már a 14. héttől volt. De ez amúgy sem utal a szülésre. A hasad az is lehet, hogy nem is fog leszállni. A 37. héttől bármikor beindulhat a szülés, mert legtöbbször nem tudnak pontosan számolni. Sajnos nem lehet megjósolni, hogy mikor. :) Zárt méhszájjal még sokáig húzhatod.
2013. máj. 19. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a 20. héttől be volt durranva a mellem és volt pár csepp tej is, most a 38-at töltöm..

Összefüggés nincs szerintem, nagylányommal a 34 héttől volt, a kicsivel egyáltalán nem. 40 és 41 hétre szültem.

Akkor majdnem egyszerre lehetünk :-)

2100 az enyém és nekem is állandóan pisilhetnékem van, feszül a medencém és nyomja a gátam eléggé.

2013. máj. 19. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
A kettes vagyok. Már nem fog idő előtt születni, már időben lenne a szülés, nyugi!
2013. máj. 19. 14:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem a 16ik héttől volt 24iknél el maradt gondolom majd csak vissza jön,Csak nyugalom tényleg bármikor szülhetsz hiába csütörtök is már rég volt,majd a babád eldönti és sok sikert,könnyü szülést.30 htes km
2013. máj. 20. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!