Ez előtej lehetett?
Figyelt kérdés
Nemrégiben olvastam itt,hogy valaki megnyomkodta a mellét,mellbimbóját és jött neki belőle előtej,hát most kipróbáltam én is :D Megnyomkodtam,és fehér színű valami jött ki belőlük,mind a kettőből 4-5 helyen,és ilyen csúszós volt :D Bocsánat, nem tudom máshogy leírni. Előtej lehetett?
28+5 hkm
2013. okt. 27. 21:13
1/7 anonim válasza:
az lehetett.nekem is van,ha megnyomom.
2/7 anonim válasza:
Igen, nekem olyan 30 héttől van, vagy hát akkor vettem észre. Ha megkapargatom a bimbómat akkor kemény kis sárgás golyók jönnek belőle, pár darab, olyan mint egy piteszer. Ha nyomkodom akkor van, hogy pár csepp folyadék jön. Ez teljesen normális.
3/7 anonim válasza:
Ezt most fürdés utána tapasztaltam én is.Picit meg maszíroztam körbe és jött is az előtej.Pedig csak 20 hetes vagyok:S
4/7 A kérdező kommentje:
2. válaszoló,nekem is jönnek le róla olyan kis darabok,attól meg is ijedtem egy kicsit,de akkor ez is teljesen normális,megnyugodtam :) Köszi a választ.
2013. okt. 27. 21:39
5/7 anonim válasza:
Én kiszoktam használni, hogy ha megnyomom pár csepp jön belőle mert kicsit száraz a cicim és azt mondják jó ha anyatejjel körbe keni az ember, hát gondolom akkor ez az elő tej is jó rá. :D 37hkm
6/7 anonim válasza:
Hát pedig nem kéne nyomkodni... Beindíthatja a szülést.
7/7 anonim válasza:
Igen az :)Nekem a 16 héttől van. Elsőnek átlátszó valami jött belőle de azóta már fehéres színű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!