Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Mi lehetett ez?

S. O. S. Mi lehetett ez?

Figyelt kérdés
Álltam egy helyben és éreztem, hogy valami folyik ki belőlem és végig folyt a lábamon. Mi lehetett ez? Talán a magzatvíz? Színtelen volt és nem sok hanem kevés... Ha elfolyik a magzatvíz mindenképpen kell éreznem valami pukkanást?Tényleg nem volt sok és azóta semmi lehet, hogy szivárog a magzatvizem?40+1 hkm
2013. okt. 9. 04:29
 1/10 petera6 ***** válasza:
Ha csorgott,akkor zuhanyozz le,és induljatok a kórházba. Nekem csak szivárogni kezdett,semmilyen pukkanás nem volt. Sok sikert:-)
2013. okt. 9. 06:53
 2/10 anonim ***** válasza:
Én sem hallottam pukkanást.Ez szerintem már a magzatvíz lesz.Könnyű szülést.
2013. okt. 9. 07:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem csorgott hanem kicsit folyt és abba maradt. szóval nem tudom mi lehetett. De azért köszi a válaszokat :)
2013. okt. 9. 08:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy felül repedt meg, olyankor csak néha-néha folyik. Mindenképp menjetek a kórházba a biztonség kedvéért.
2013. okt. 9. 08:57
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem simán lehetett a magzatvíz. Menj be kórházba. Legfeljebb hazaküldenek, de azért vidd már az összekészített csomagodat is! :) Könnyű szülést!
2013. okt. 9. 08:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Délután tudok csak orvoshoz menni sajnos de mindenképpen elmegyek. Köszi a válaszokat :)
2013. okt. 9. 09:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha magzatvíz volt, akkor azért nem lenne szabad ám délutánig várnod vele..
2013. okt. 9. 10:47
 8/10 anonim ***** válasza:
folyt azóta vmi?Bementél már?
2013. okt. 9. 12:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha csak a magzatvíz folyt el és nincsneke fájások, akkor nicns értelme sietni.
2013. okt. 9. 13:19
 10/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Voltam dokinál de haza küldött. Azt mondta csak folyás de azóta is éreztem már szóval...

Holnap megyek még dokihoz ott is megemlíttem.

2013. okt. 9. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!