Lehetett a baba?

Figyelt kérdés

Éjszaka hanyatt feküdtem, nem tudtam aludni,és akkor éreztem egy kis mozgást. nem kifejezetten rúgást, hanem inkább hullámzást, a köldököm alatt. Persze nem úgy, hogy látványosan mozgott volna a hasam, csak éppen belülről éreztem és nem tudom hogy lehetett e a babám. a következő tíz percben még 2-3x, aztán elmúlt.

Ha a baba volt, akkor mostantól minden nap kell egy picit éreznem és ez egyre erősödni fog, vagy ilyenkor még nem biztos?

köszönöm

17+1 hetes kismama vagyok.

és még az lenne a kérdésem, hogy tényleg nem szabad háton fekve aludni terhesség alatt?? mert hason sem, oldalt fekve meg én nagyon nem tudok aludni. :(

2013. szept. 27. 09:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen,lehet a babád volt :)

Még nem kell minden nap érezned,mert nagy a helye,forog,nem biztos hogy pont érzed amit csinál. èn ma vagyok 17 plusz 2,de már egy ideje érzem a picit,második baba. Háton pedig aludhatsz,a vége fele nem ajánlják,amikor már a baba nagy súllyal nyomja a belsö szerveidet.

2013. szept. 27. 10:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a baba volt. :) Én 20 hetes vagyok és 17 hetesen én is hasonlókat éreztem, most meg már rendes rúgásokat kapok a kisfiamtól :) Én is hallottam, hogy háton nem ajánlott feküdni, de szerintem még ilyen korai terhesség esetében nem árthat. Én csak háton tudok aludni szinte, bár mióta megkaptam a szoptatós párnámat, azzal tudok oldalt is aludni. Neked is ajánlom! Nagyon klassz :)
2013. szept. 27. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
jajj de imádtam ezt az érzést! :D úgy hiányzik!
2013. szept. 27. 10:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Biztosan a baba volt. :)

A háton fekvésnél érezni fogod, hogy mikortól nem lehet, mert kényelmetlen lesz, lehet hogy rosszul is leszel. ÉN kb 10 percig bírom és fordulnom kell. A doki is elmondta, hogy mivel nagyon vékony vagyok lazák a kötőszöveteim és a baba súlya nyomja az artériákat. Van aki el is ájulna.

Amikor érzed, hogy rossz, kényelmetlen akkor úgy is fordulsz magadtól. A tested majd jelez neked, hogy mi a jó :)

Boldog Babavárást!

33+5hkm

2013. szept. 27. 10:29
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a választ! boldog babavárást!
2013. szept. 27. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!