Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 12 hetes ultrahangon nálatok...

12 hetes ultrahangon nálatok lehetett látni a baba nemét? Milyen megbízhatósággal?

Figyelt kérdés

Mi nemrég voltunk 4D-s ultrahangon, ahol azt mondták, valószínű, hogy kislány, mert nem látnak kukacot. :) Nálatok mennyire volt biztos a 12. heti ultrahang? (Akár 3/4D-s) Fiúcskáknál lehetett látni valamit? Esetleg mutatnátok képeket tuti fiúkról/lányokról? Mi böngésztük azóta a képeket, és mi se láttunk semmit. Csak agyon kíváncsiak vagyunk! Első baba... :)

Köszönöm szépen

2013. febr. 9. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem 12+0 naposan a genetikai UH-n azt mondtak valoszinuleg kislany, es azt hiszem 12+3 naposan mentem 4D-re, ahol megerositettek hogy lanyneveken gondolkodjak. De nem a 3D-t hasznaltak hozza, hanem a sima 2D-vel neztek hogy 2 csik van-e a laba kozott, mert ugy nez ki az ultrahangon a punci. Gugliztam neked kepet, ott a ket csik:

[link]

(azota a 30. hetet taposom, meg mindig lanyom lesz:D )

Bolodg babavarast!:)

2013. febr. 10. 02:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 6-ból 3-szor megmondták már a 12 hetes uh-n (két fiú, egy lány), be is jött. A másik 3-nál csak később derült ki (illetve az egyik még ki sem derült).
2013. febr. 10. 08:53
 3/11 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Nekem is azt mondták a 12 hetes uhn hogy valószínűleg lány.

Múlt héten voltam a dokimnal (16. Hét) és az ő gépén már egyértelműen latszodott a 3(!) csík! :-) ez jelenti hogy kislány.

2013. febr. 10. 08:59
 4/11 anonim válasza:
75%
En most 35 hetes terhes vagyok es mar 12 hetesen az orvosom mondta a nemet, ami nem is valtozott es most ultrahang szerint tisztan latszik hogy ugyanaz a neme.De viszont szerinte 12 hetes korban nem biztos hanem csak 21 hetesen lehet tisztan latni es megmondani. Izgalmas addig varni :)
2013. febr. 10. 09:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia, én hagyományos 2D-n voltam Dr. Lintner Balázsnál pénteken 12.heti genetikai uh-on, és 95%-ra azt mondta hogy lány, a szeméremdomb csontjából állapította meg. Szerintem ez hihetőbb, mint hogy van-e ott valami vagy nincs. Pláne hogy a köldökzsinór is belóghat.
2013. febr. 10. 09:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk a 12.héten azt mondták,hogy ha tippelni kéne,kislány,de nem biztos,a 16.héten 80%-ra mondták,a 20.héten 150%_ra :) Most 35.héten még mindig lány.
2013. febr. 10. 11:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
99%-ra azt mondták h fiú, és sima 2d-s uh volt. Így is lett, fiam született :)
2013. febr. 10. 11:54
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
13hetesen mondták 99%-ra, hogy kislány,elsősorban nem a kukac hiánya miatt, hanem a szeméremcsontok láthatósága miatt.
2013. febr. 10. 12:50
 9/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)

Nálunk nagyon lusta volt a baba, egyszerűen nem lehetett megmozgatni (bár a délelőtti ultrahangon meg nem lehetett leállítani :)), a kezét-lábát mozgatta, majd miután bökdösték a hasam, egyszerűen hátat fordított. Nézegették, és azt mondták, hogy szerintük kislány, mert a kukacnak látszódnia illene (bár nem tette szét a lábait, csak forgás közben lehetett látni, hogy valóban nincs ott igazán semmi), de nem merte 100%-ra ígérni a doktornő, mivel olyan pici, hogy gyakorlott szem is tévedhet ilyenkor. De akkor a tapasztalataitokból úgy szűröm le, hogy nem 100%, de nagy az esély a biztos találatra.

Mindenkinek jó egészséget és boldog babázást kívánok!

2013. febr. 10. 18:51
 10/11 anonim ***** válasza:
52%
Tegnap 12 hetes uh-n azt mondta a dokim, hogy fiú, mert a lányoknak nagyobb a csikló rész. A lányomat anno nem látták, mert oldalt feküdt, kapálódzott és menekült, ő viszont szemből beterpesztett és valószínűleg szúnyokált. Kíváncsian várom tényleg fiú lesz e. Teljes lenne a paletta.😀
2018. szept. 18. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!