12 hetes ultrahangon nálatok lehetett látni a baba nemét? Milyen megbízhatósággal?
Mi nemrég voltunk 4D-s ultrahangon, ahol azt mondták, valószínű, hogy kislány, mert nem látnak kukacot. :) Nálatok mennyire volt biztos a 12. heti ultrahang? (Akár 3/4D-s) Fiúcskáknál lehetett látni valamit? Esetleg mutatnátok képeket tuti fiúkról/lányokról? Mi böngésztük azóta a képeket, és mi se láttunk semmit. Csak agyon kíváncsiak vagyunk! Első baba... :)
Köszönöm szépen
Szia! Nekem 12+0 naposan a genetikai UH-n azt mondtak valoszinuleg kislany, es azt hiszem 12+3 naposan mentem 4D-re, ahol megerositettek hogy lanyneveken gondolkodjak. De nem a 3D-t hasznaltak hozza, hanem a sima 2D-vel neztek hogy 2 csik van-e a laba kozott, mert ugy nez ki az ultrahangon a punci. Gugliztam neked kepet, ott a ket csik:
(azota a 30. hetet taposom, meg mindig lanyom lesz:D )
Bolodg babavarast!:)
Szia!
Nekem is azt mondták a 12 hetes uhn hogy valószínűleg lány.
Múlt héten voltam a dokimnal (16. Hét) és az ő gépén már egyértelműen latszodott a 3(!) csík! :-) ez jelenti hogy kislány.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Nálunk nagyon lusta volt a baba, egyszerűen nem lehetett megmozgatni (bár a délelőtti ultrahangon meg nem lehetett leállítani :)), a kezét-lábát mozgatta, majd miután bökdösték a hasam, egyszerűen hátat fordított. Nézegették, és azt mondták, hogy szerintük kislány, mert a kukacnak látszódnia illene (bár nem tette szét a lábait, csak forgás közben lehetett látni, hogy valóban nincs ott igazán semmi), de nem merte 100%-ra ígérni a doktornő, mivel olyan pici, hogy gyakorlott szem is tévedhet ilyenkor. De akkor a tapasztalataitokból úgy szűröm le, hogy nem 100%, de nagy az esély a biztos találatra.
Mindenkinek jó egészséget és boldog babázást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!