Szerintetek ez a baba lehetett már?
Figyelt kérdés
3-4 napja érzek olyan kis rezgést az alhasamnál..nem tudom hova tenne ezt az érzést,olyan mintha egy idegszál rángatózna..első terhességem és valahogy nem tartom valószinűnek,hogy a kicsi lenne már...volt esetleg valakivel hasonló? 12+3 hkm2013. aug. 12. 09:59
1/2 anonim válasza:
de akár lehet már a baba is, vannak érzékenyebb kismamák akik már érzik ilyenkor.
2/2 anonim válasza:
Szia. 13 hetes múltam most, én is érzem ugyanezt. Dokim szerint egyértelmű, hogy a baba mozog. Mi kicsit érzékenyebbek vagyunk és jobban ráhangolódunk a babára :-) én speciel mindig tudom, mit érez a baba. Ultragangot azt nagyon nem szereti, ilyenkor egy kellemetlen érzés tölt el és látazik is a felvételeken, hogy próbal kitérni picit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!