Minden kismamának hamar zsírosodik a haja? Terhesség előtt száraz volt a hajam, amióta babát várok azóta 2 naponta hajat mosok. A 3 fiúval nem volt ilyen.
Figyelt kérdés
Írjátok oda a baba nemét is! 17 hetes kismama :)2014. febr. 1. 08:54
1/8 anonim válasza:
Nekem nem, olyan mint korábban.
Kisfiút várok.
38hkm
2/8 anonim válasza:
Nekem nincs ilyen, kislány lesz. Viszont a bőröm van mindig kiszáradva azóta, azt szinte minden nap kennem kell.
18hkm
3/8 anonim válasza:
Szia!
nekem fordítva volt,tini korom óta zsírosodott hajam terhesség alatt viszont nem,most már 6 hónapos a kisfiam és szülés után szépen vissza állt a zsírosodásra úgy hogy 2 naponta haj mosás.
4/8 anonim válasza:
Mindig hamar zsírosodott a hajam. 18 hetes vagyok a kisfiammal, és a helyzet változatlan. :(
5/8 anonim válasza:
szia! Nem zsírosodik, sőt szárazság van, fejbőrön, bőrömön is, mióta babát várok. Kisfiú lesz. 20 hetes kismama
6/8 anonim válasza:
Nekem terhesseg elott zsirosodott hamar, de terhesen szaraz lett. Szules utan viszont nagyon bezsirosodott es hullott, de szoptatas utan minden helyre allt. Igy volt mindket gyereknel.
7/8 anonim válasza:
Szia, én úgy vagyok, mint te, sajnos. Terhesség előtt nekem is száraz volt, most pedig moshatom én is 2 naponta, de hál istennek, ez az egyetlen negatívum amit a terhesség okozott nálam. Kislányunk lesz :-D
34 hetes kismama
8/8 anonim válasza:
Nekem pont, hogy sokkal szárazabb volt a hajam terhesen, lányunk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!