Száraz köhögéstöl ugye nem lehet baja a babábnak?
5+4 hetes vagyok és egy pár napja megfáztam. Elöször fájt a torkom,ez mostanra elmúlt. 2 napa szárazan köhögök,viszket a torkom. Ugye ez nem árt a babának ilyen koraterhességnél? Orvoshoz pénteken megyek.
Sok teát iszom,mézet eszek...
Mit csinálahtnél még h elmúljon??
Hát ez hülyeség 3-as, mármint semmi köze a kettőnek egymáshoz. Én nem köhögtem, mégis volt hematómám a baba mellett, így aztán semmit nem is szedtem és felszívódott.
Szóval szerintem ez csak véletlen volt nálad...
#3 vagyok
Kedves #4, persze, nemcsak köhögéstől lehet valakinek hematómája, de attól is. Az orvos elmagyarázta, hogy a sok köhögéstől, pontosabban az ezzel járó erőlködéstől vérzett egy picit be.
És igazad van, magától is felszívódhat. Én sem azért szedtem a gyógyszer, hogy felszívódjon, hanem azért, hogy ne köhögjek tovább.
Miért kell egyből lehülyézni a másikat?
Naaaa csajok!!! Azért vmennire megnyugtattatok h nem lehet baja a babámnak,legalábbis nem vszínü.
Azért próbálok minnél kevesebbet köhögni :)
Köszi a válaszokat!
-kedves Kérdező, elnézést, hogy riogattalak, az orvosom biztos hiányos tudással rendelkezik, és az a hematóma teljesen független volt a köhögésemtől.
Bár azt sem írtam sehol, hogy neked is feltétlenül hematómád lesz, csak azt, hogy nekem az lett a köhögéstől. Mármint a hülye orvosom szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!