Mit gondoltok a Nolen névről?
Szerintem nagy szép név! Mi is különleges nevet választottunk a fiunknak (Zénó), szerintem jobb hogy így fogják hívni a suliban, mint a 6. Laci vagy a 3. Bence az osztályban.
Szóval nagyon szép én simán adnám a fiamnak, azon ritka fiú nevek közé tartozik aminek nagyon szép a csengése :)
Én írtam, hogy nem tudom, hogy fiú vagy lány név.
Nekem tetszik amúgy, viszont, hogy becéznétek (tudom sokan nem becézik a gyereküket, de nekem ez is fontos szempont))? Nekem a Noa becenév ugrott be, ami nekem picit fura, mert számomra annak teljesen fiú hangzása van, viszont Noa a másodunokatesóm.
Úgy látom azért nem olyan megbotránkoztató ez a név. Többségben van a pozitív visszajelzés :) sokkal rosszabra számítottam. Hát a becézésen még nem gondolkodtam....
A Donátot Doninak, Dononak becézzük. A Nolen lehetne Nolo vagy nem is tudom úgyis jön majd magátol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!