Mit gondoltok az Elina és Norina névről?
Ikreink lesznek, de még nem tudjuk a nemüket, egyelőre csak játszogatunk a gondolattal, hogy mi lesz a nevük. Mindenféleképpen olyan nevet szeretnénk ami össze cseng de még sem ugyanolyan. Szerintetek ezek milyenek?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Az Elina nem tetszik,a Norina semleges,de egyiket sem adnám.
Gratulálok a babákhoz!
Elina jó, Norinát már láttam sajnos cigány gyereknél is.
Norina helyett más kellene, attól, hogy ikrek még nem kell rímelni a nevüknek. Mindkettőnek saját egyénisége lesz
Szépek, ritkák, hangzatosak. Én el tudom képzelni őket ikerlányoknak, ha passzol a vezetéknévhez. Teszem hozzá, én nem adnám a sajátunknak, nem passzolna a vezetéknévhez, de jól hangzanak egyébként. Kisfiús neveken gondolkodtok?
25 hkm
Köszönjük az eddigi válaszokat, nem érzem olyan nagy hátránynak, ha összecseng a nevük, mert ismerek olyan ikerpárt akik kétpetéjűek és a Dóra illetve Lívia nevet viselik, mégis egyfolytában keverik őket.
Fiú neveken kevesebbet gondolkoztunk, nagyon lányoknak érzem őket. Eddig az Ármin, Olivér és a Milán név esélyes, de még van időnk ezen törni a fejünket. Nekem az Ármin és Milán páros tetszene, ki tudja, lehet így is marad:)
Nekem nem tetszenek, de nektek kell, hogy tetsszen! :)
Viszont az Olivér és Milán a kedvenc fiúneveim. :)
Nagyon szép nevek! Nem mellesleg Ármin a fiam, de ha leányzónak született volna akkor Norina lett volna a neve! :)
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!