Mit gondoltok az Elina és Norina névről?
Ikreink lesznek, de még nem tudjuk a nemüket, egyelőre csak játszogatunk a gondolattal, hogy mi lesz a nevük. Mindenféleképpen olyan nevet szeretnénk ami össze cseng de még sem ugyanolyan. Szerintetek ezek milyenek?
A válaszokat előre is köszönöm!:)
Az Elina nagyon tetszik, a NOrinát nagyon nem szeretem!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
itt olyan jó tippek vannak szerintem!!
Nekem az Elina mellé az Alida ugrott be egyből.
:))
Nekem ikertesóm van, totál máshangzású nevünk van, és mindig mindenki összekevert minket- ugyhogy szerintem mindegy, hogy iker kislányoknak egyformás vagy teljsen különböző neveket adnak.
Szívből graulálok a kicsikhez!!!
Mindkettő szép név szerintem és jól hangzanak együtt.A felsorolt fiú nevek közül az Ármin-Milán a legjobb szerinetm.
Off:Nemrégiben a környezetemben kisfiú ikerpár született.Ők a Noel és a Leon neveket kapták,nem azért mert manapság ezek a nevek annyira divatosak,hanem mert a 2 név egymás fordítottja.Azaz ha a Noelt visszafelé olvasod,akkor Leon lesz és fordítva.
Nekem egyébként nem nagyon tetszik ez a két név,de így ikreknek szerintem szuper választás!
Szerintem nagyon jó nevek. :)Össze cseng, de nem ugyanolyan és mindkettőt lehet több félképp becézni. :)Elina: Eli, Lina
Norina: Nóri,Nonó
:)
Egyszóval tetszik!
Gratula az ikrekhez!! Boldog babavárást!
32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!