Mit gondoltok erről a névről? Adnátok a lányotoknak?
Figyelt kérdés
Borbála2013. máj. 22. 21:34
2/19 anonim válasza:
Én nem adnám, de csak mert nekem annyira nem jön be. De egyáltalán nem gáz, ha erre vagy kíváncsi. :) Ha nektek tetszik akkor miért ne?
(Ha azt írtad volna, hogy Dzsenifer, na arról pl lenne véleméynem... :) )
3/19 A kérdező kommentje:
Dzsenifer és társai teljesen ki vannak zárva. Mindenképpen magyar eredetű nevet szeretnénk adni, vagy legalábbis olyant, ami már teljesen meghonosodott itthon, de mégsem számít túl gyakorinak.
2013. máj. 22. 21:41
4/19 anonim válasza:
Nem adnám, így nem tetszik, de a Bori nagyon aranyos!!!
5/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, de nem adnám, mert így hívják uncsitesómat.
6/19 anonim válasza:
Nekem tetszik, sok beceneve van.
7/19 Kerria válasza:
Szép név :)
Borbála- komoly, érett nő
Bori- jókedvű vidám kislány
...
hirtelen ez a két dolog ugrott be. :)
Mi is olyat szerettünk volna adni, ami nem minden második gyermeké, és szerttük volna ha magyar. Így lett Tünde.
Azóta rengeteg Tündével találkozom...de nem bántam meg! :D
9/19 A kérdező kommentje:
Nekünk Tündénk van már a családban.
Olyan nevet keresünk, amit kisgyermekként aranyosan lehet becézni, felnőttként pedig méltósággal lehet viselni, bármilyen pozícióba is kerül.
2013. máj. 22. 21:48
10/19 A kérdező kommentje:
Én is imádom az Éduát, férjem viszont leszavazta.
2013. máj. 22. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!