Szerintetek leszallt mar ez a pocak? Mit gondoltok hany hetes es milyen nemu baba lakik benne?
2013. máj. 9. 18:03
1/9 anonim válasza:
Szerintem még nem. Olyan 35-36 hetes lehetsz és kislányos pocak :P
2/9 anonim válasza:
Szerintem se szállt még le.
Én úgy állapítottam meg anno magamnak, hogy amikor leszállt a hasam, már be tudtam tenni a melleim alá a tenyeremet, míg fent volt a hasam, addig nem tudtam.
Amúgy olyan 38. hét és szerintem fiú.:)
3/9 anonim válasza:
Szerintem se szállt le,és 38 hetesnek tippelek,talán kislány.
4/9 anonim válasza:
Pont ekkora a pocakom és ugyan ilyen formája van! :D nekem mindenki azt mondogatja, hogy leszállt pedig nem mindig ilyen furi volt, mintha lent lenne, a tiéd sincs lent! Örülök, hogy van még valaki akinek ugyan ilyen a pocija!:)
Magamból kiindulva a tippem a következő 30 hét a baba pedig kisfiú!:)
5/9 anonim válasza:
látszik elég kis soványka vagy :) én 48 kilósan estem teherbe, most 5 hónapos vagyok, és talán még nagyobb is a hasam.
Tippem: 21-23 hetes, és kisfiu
6/9 anonim válasza:
Szerintem sem szállt még le a pocakod. 34 hetes és kisfiú a tippem.
7/9 anonim válasza:
36. hét, nem szállt még le és fiú.
8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Szombaton leszek 36 hetes. Es kisfiu :)
2013. máj. 10. 02:01
9/9 anonim válasza:
Akkor jól tippeltem!
Gratulálok, boldog babavárást és könnyű szülést Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!