Jók ezek az eredmények? Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
ma voltam 36 hetes uh-n BPD: 89mm, AC: 318mm FL: 56mm súly : 2500gr. Méhlepény II es érettségű. méhszáj értéke :30002013. máj. 22. 18:52
1/9 anonim válasza:
Nem. félhetsz, mert ha nem vigyázol, akkor elpusztul
2/9 anonim válasza:
Érdekes, meglepődtem.
Nekünk 31 hetesen 60mm az FL.
4/9 anonim válasza:
3-as vagyok.A kisfiam 36 hetes uh adatai BPD:88mm AC:319mm,FL:70mm bs:2900gr Kiírt napon 3420gr 54cm született a fejkörfogata 34cm volt
5/9 anonim válasza:
Nekem 29 hetesen volt 60 mm az FL. Nem írtad el véletlenül?
6/9 A kérdező kommentje:
nem irtam el az FL-t én is kicsinek találom, de nem mondott a szonografus semmmit, azt mondta tök jó eredmények. olvastam már másnál is ilyet hogy kicsi a Fl érték,de teljesen okés babája született. bizom benne hogy nem tudta pontosan lemérni.
2013. máj. 22. 20:11
7/9 anonim válasza:
nekünk annyit mondott hogy azért 60mm mert magasak vagyunk mi is és ez már most látszódik....apa195cm magas anya 180
8/9 anonim válasza:
BPD, AC pont jó.
De az FL, 29 hetes terhességnek felel meg.
Mit irt rá az orvosod a papirodra, hány hetesnek felelsz meg?
9/9 A kérdező kommentje:
ezen az Uh-s papiron most nem szerepel hogy hány hetesnek felelek meg. nem tudom hogy ez most mi? lehet hogy tényleg nem tudta jól lemérni? elég sokat ficánkolt. nos nem tudom, bizom benne.
2013. máj. 23. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!