Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit okozhat az anya szervezeté...

Mit okozhat az anya szervezetében, ha nincs szívhangja az embriónak?

Figyelt kérdés

7. hétben járó terhesség (pontosan 6 hét 3 nap). Orvos két hét múlva látja csak, tehát a 9. hétben (pontosan 8 hét 2 naposan). De mi van akkor ha pl. már a napokban nincs szívhang, ill. nem is alakul ki. A következő 2 hétben tulajdonképpen nem is tudja a kismama, hogy nincs baba? Ez az anya szervezetében nem okoz kárt, vagy mi jele lenne ennek, van egyáltalán jele? (pl. vérzés indul el? de mi van ha nincs vérzés sem .... ?)

Sajnos biztos van olyan olvasó, aki tapasztalt már hasonlót, az ő tapasztalataikra lennék kíváncsi. Köszönöm.

2014. márc. 5. 14:18
 1/4 anonim ***** válasza:
van akinek spontán beindul a vetéllés van akinek nem és csak az uh-on derül ki és akkor tuti müteni kell. Az anyának nem szokott baja lenni töle.
2014. márc. 5. 14:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy az elején még nem okozhat kárt az anyánál. Mikor voltál legutóbb UH-n? Akkor volt szívhang?
2014. márc. 5. 14:37
 3/4 A kérdező kommentje:
még nem voltam. a 9. hétben megyek először nőgyógy-hoz. csak persze "izgulok" addig is ...
2014. márc. 5. 14:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Én jártam így, uh-on derült ki, méret alapján 7 hetesen állt meg a fejlődésben az embrió, semmi tünet nem volt, dokilátogatás előtti nap kezdődött pici vérzés, aztán magától indult el a vetélés a dokilátogatás után. Nem kellett műteni, nem lett semmi bajom, ne aggódj kérdező, minden rendben lesz veled. Érzel valamit, ami miatt aggódsz?
2014. márc. 5. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!