Félek nem leszek jó anya?
Figyelt kérdés
Második babát várjuk, terveztük is. Viszont őt nem várom olyan lelkesedéssel mint 3 éve a tesót. Lelkiismeret furdalásom van, hogy Ő nem vált ki olyan nagy boldogságot belőlem mint a nagy.
Persze rettentően örülök neki és UH-n mikor meghallottam a szívverését még el is sírtam magam, de én mégis félek.
2014. jan. 29. 12:36
1/5 anonim válasza:
Az elsovel minden uj :) minden furcsa minden mas :)
A masodiknal mar nincs az a hogy lesz es milesz stb erzes :)
Nekem is ilyen! Varom hogy itt legyen, de kozel se olyan mint az elso terhessegem volt :)
2/5 anonim válasza:
Ez így van, most várom a 3.babámat, de tényleg az első volt a legnagyobb élmény :)
Miért lennél rossz anya? Ezt felejtsd el!!!!
3/5 anonim válasza:
Nekünk most jön a második baba. Én is ilyeneket érzek..egyrészt az embernek ideje sincs annyit foglalkozni már a terhességgel a nagy gyerek mellett. másrészt pedig már tudja milyen a terhesség minden hete, hónapja, így nem ér meglepetésként bennünket minden változás! :)
4/5 anonim válasza:
Már nincs meg az ujdonság varázsa. Olyan mint a szerelem. Mikor először fogta meg a párom a kezem minden érzés elöntött a torkomban dobogott a szivem pedig csak megfogta a kezem. Most is imádom szeretem mindennap elmondom neki hat év után is,de annyira nem dobban meg a szivem ha megfogja a kezem.
5/5 anonim válasza:
ja mi még csak az első babát várjuk de wlgondolkodtam hogy a második is ilyen varázslatos lesz e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!