Egypicilány.. kérdése:
Segittsetek! Anya leszek?
Figyelt kérdés
Dec.27. én eggyütt voltam a barátommal úgy hogy nem védekeztünk és elment bennem! 3 hét és 4 nap telt el azóta. Egyébként az esemény után 3. napra vettem be 72 órás tablettát. Igy is lehetek terhes? Hányinger folytonos. általában reggelente a legerősebb. az étel illatra illetve a kávé illatára elkap a rosszullét. A hasam néha szúrkál. Folyamatosan aludnék. és sokat eszek. Az arcom kicsit pufibb. a mensimnek most jan.23-án kell h megjöjjön de semmi görcsölés, és panasz mint máskor. Az "esemény" pont ugy jött ki h a legutolsó mensi után 14 nappal történt.! Lehetek terhes?2014. jan. 21. 12:26
2/11 anonim válasza:
lehetsz
csinálj tesztet és rögtön előrébb leszel
3/11 acelsziv válasza:
ó, igen. kb 80% esélyed van rá. 14 legalább elmúltál már?
4/11 anonim válasza:
Szinte biztos,hogy terhes vagy!De gondolom ezt akartátok,hisz nem védekeztetek,és még el is ment benned.
Csak az tesz ilyet,aki gyereket akar.
Hány évesek vagytok?
5/11 anonim válasza:
tesztelj, ennyi idő után ki kell mutatnia a tesztnek, mert a hcg szint már elég magas, ha fennáll a terhesség
gyógyszertárban, drogériában, hipermarketben tudsz venni terhességi tesztet
6/11 anonim válasza:
Hánynaposak a te ciklusaid? A leírtak alapján dec 13-án jött meg utoljára és most csak 23-ára nem várod.
8/11 anonim válasza:
A 6-osnal a pont ;) En as azt szamoltam, hogy dec. 27 pont a mensi elso napja. Okeeee, most fog jonni, hogy "nekem 42 napos ciklusaim vannak" :P Akkor meg orvos, mert az sem normalis. MAr regen kimutatna a teszt. KAMUUUUUUU!
9/11 anonim válasza:
remélem a nyolc általánost legalább kijártad, mert a matek, és biosz tudások elég gyér...
10/11 anonim válasza:
Mi ez egy matematikai feladvány? :)
Csinálj egy tesztet az megmondja a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!