Rettegek a szüléstől! Tudom, hogy mindenki kibírja stb, de annyira félek.37 hetes leszek holnap és ketyeg az órám. Minden este úgy fekszem le, hogy mivan ha. és még nem állok rá kész. Más is volt így? Nagyon -nagyon fáj?
Szerintem okosabb lett volna ezt terhesség ELÖTT meggondolni, most már akár tetszik, akár sem, szülnöd KELL.
De ha ennyire éretlenül gomndolkozol, akkor hogyan fogsz egy gyereket felelöségteljesen ellátni? Mert a kérdésed alapján nincs meg rá a szellemi érettséged.
2. válaszoló? Te szültél már? Ha igen, te rögtön tudtad az elsőnél hogy mi vár rád? Mert ha szültél volna már biztos nem gondolkodál igy.
A félelem teljesen természetes. Én 34. hetes terhes vagyok, első baba. Én is félek már. Szerintem az ember, mindentől fáj ami ismeretlen. Hisz mennyit tudunk róla? Fáj, nagyon fáj és sokáig fáj. Mivel elképzelni sem tudjuk ezért rémisztő. Másrészt én pl azért is félek tőle, mert nem tudom befolyásolni. Egyszer csak elkezdődik és nem tudom kontrollálni. A tegnap estét kórházban töltöttük koraszűlés gyanújával. Szerencsére nem indult be, de eléggé beijedtem.
Szerintem próbálj egyrészt arra gondolni, hogy ez tényleg teljesen természetes, akármennyire is hihetetlen.
A másik állítólag sokat segít, ha megbeszéled a babával és agyban eldöntöd, hogy márpedig nem fogsz sokáig szenvedni, túl lesztek rajta és kész....
Én még azzal is próbálom győzködni magam, hogy a babát segíted a szülésben ha nyugodt maradsz és nem félsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!