A parommal tervezzuk h a szilvesztert egy welneses kikapcsolodassal toltenenk, addigra 13 hetes leszek?!
Figyelt kérdés
arra gondoltunk h elmennenk, de nem tudom h mennyire ajanlott vagy nem ajanlott, biztos lenne benne szauna, termalvizes furdozes hasonlo dolgok, mennyire veszelyes, dolog ez a babara nezve? azt tudom h egy bizonyos hofokig nincs problema, de ez megis csak egy nyilvanos furdo...
ti elmennetek? rossz, jo tapaszzalatok?
2013. dec. 27. 14:23
1/6 anonim válasza:
Az orvosom tiltott az ilyen vizes dolgoktól, a termál víztől meg pláne. Van, aki megy, megy az orvosa ajánlja. Meleg lötty, bacival teli. Addig szerintem pihizz, olvass a medencénél, míg a párod esetleg belemegy.
2/6 anonim válasza:
Szauna tilos. (Már a lázra is azt mondják hogy veszélyes...) Bár azt hiszem, Finnországban a kismamák is szoktak.
3/6 anonim válasza:
Mi is megyünk, én szerdán töltöm a 16. hetet, de én amúgy is össze szoktam szedni vizes helyeken mindenfélét, most véletlenül sem kockáztatnék. Esetleg ha van kismama masszázs, akkor az jöhet majd :-)
4/6 anonim válasza:
szauna és termál viz tilos. Én sima mednecébe sem mennék. de án hajlamos is vagyok gombára. Én maximum tengerben mernék fürödni váandósan de sok kiamama jár uszni terhesség alatt. De a termál és szauna TILOS.
5/6 anonim válasza:
Szinte semmibe nem mehetsz be. Hideg vízbe sem ajánlott, de melegbe, termálba, gyógyvízbe tilos. Nem szaunázhatsz, nem gőzfürdőzhetsz, nem masszíroztathatsz (max. speciális kismamamasszázsra mehetsz, ha tud ilyet az ottani masszőr, de kétlem).
Ha van sószoba, azt tudod használni. Én biztos nem fizetnék ki egy halom pénzt azért, hogy üljek a medence szélén.
6/6 anonim válasza:
Szeptember voltunk egy wellness hétvégén akkor voltam 25-26 hetes. Én fürödtem is. Hideg vízben meg olyan 30 fokosban. EGy nap háromszor fél órát. Szaunába nem mentem. Masszás csak 20 perceset kaptam volna és így a masszáz árából kozmetikába mentem arckezelésre. A védőnőm is mondta, hogy ha nem vagyok hajlamos fertőzésre akkor nyugodtan fürödhetek csak ne 38 fokos vízben. Doki nem is tudta, hogy megyek. Semmi bajunk nem lett. Tőzegáfonya kapszula az nagyon jó az ilyen dolgokra. A vénusz cseppet szedtem sokáig felfázások ellen de azt kismamakánt nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!