Gondolkodom, hogy a szilvesztert wellness hotelban töltsük.1,5 évessel jó ötlet egyáltalán?
Szerintem jó ötlet, én örülnék neki:)! Hát még ha egy masszázst is kapnék mellé a szülésben "szétcsúszott" testemnek:)!
Szerintem ideje van a foglalásnak, ha olyan szobát szeretnétek és olyan helyen ami tuti mindenkinek megfelel.
Ja, és szerintem fontos, hogy családbarát legyen a hotel, nehogy kellemetlenségetek legyen, akár az, hogy valakit idegesít a baba:(.
Nézd, én hihetetlenül örülnék, ha kitudnák kicsit kapcsolni.
Szerintem egy ekkora gyerekkel már simán meglehet csinálni!
Mi 1 éves gyerekünkkel voltunk 8 napot nyaralni külföldön, távol mindentől.
Semmi baja nem volt, élvezte a dolgokat, a friss levegőt, az embereket, akik mindennap, minden percben barátságosak voltak :)))
Szerintem már most nézelődhetsz. A szezonba úgyis drágább lesz ezerrel. Esetleg nézelődhetsz kuponos oldalon is.
Ha a Danubis Groups Hotel-ban akarsz foglalni, akkor írj és küldök egy kupont hozzá (DM-s).
Mi tavaly, igaz nyáron voltunk 1,5 évessel, és szuper volt, simán megszokta za új körülményeket.
Idén sziveszterkor ide megyünk:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!