Alvásgondok. Ötlet?
Szia, az én fiam 15 hónapos 2 hónapja kezdődött ez az éjjeli ébredés, az ő csúcsa 32 alkalom volt 1 éjszaka alatt. DE ekkor jött a foga, szóval tudtam, hogy mi a bibi. Viszont azóta kijött a foga, látszólag nyugi van,mégis ébred éjjel. Neki is csak akkor jó ha átmegyek hozzá. Viszont tegnap éjjel LÁZADTAM, mert már nem bírom a szememet sem kinyitni, és a második sirdogálást ignoráltam. Ébren voltam, feküdtem az ágyban és nem mentem át. Sírt...de nem keservesen, csak sirdogált, kb 1 percig. Aztán abbamaradt. Elaludt. Később megint felsírt, megint nem mentem át. És láss csodát reggelig aludt. Ma ugyanzt fogom csinálni.
Hozzáteszem nem ordítva bőg, vagy bömböl, vagy keservesen sír a kiságyban, akkor természetesen én is átrongyolok hozzá, hanem csak úgy "jelez", hogy pattanj anyu.
Nem tudom ma fog e működni...majd meglátom. Mi lenne ha Te is hagynád kicsit? Nem mennél át hozzá? Nem próbáltad még?
Értem...
Akkor most olyat fogok mondani amit nem akarsz hallani. Türelem.
Át kell menned, most ezt igényli, feküdj mellé, nyugtasd meg. Nyilván nem hobbiból csinálja, kellessz neki. Lehet, hogy csak 1 hétig fog (még 1 hétig) tartani. Lehet hogy kettőig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!