Egy éves szülinapra ajándék ötlet kislánynak?
1 évesek imádnak tologatni! Így a legjobb a játék babakocsi!! :) Esetleg a "csattogó" (hosszú bot végén egy kerekes állatka, ami csörög-zörög, ha tolják).
A lányomnak vettem játszóasztalt (mivel a tesója miatt volt már csomó minden, ami egy 1 évesnek kell), az se rossz, de nem lenne az első választás.
Én kislányom is most töltötte. ezeket kapta:
hip-hop zebra
[link] (innen a legolcsóbb, máshol akár 6e ft-al is több!)
golyópálya
EZ A KEDVENC!
(müllerben vettük meg ott egy ezressel egyébként kevesebb)
kisasztal:
még egy tanulóasztalka (ezt kapta)
Mind a kettő érdekli mert teljesen más, de amit tőlünk kapott sokszor meg akarja fordítani a lapját és az építővel játszik, vagyis próbálkozik...
formaegyeztető:
(IMÁDJA, DE MÉG A TETEJÉBŐL PAKOL KI-BE)
bébitaxi
járássegítő és bébitaxi, de igazából az az érdekes, hogy felszedi a hozzá való kockákat:
(NA EZ MÉG NEM ÉRDEKLI RENDESEN CSAK BELEPAKOL EBBE IS)
első laptop (SZINTÉN KEDVENC)
tanuló plüss (imádja)
(ez egy elég jó oldal a legjobb árakon vannak)
babaház. Nagyon szereti. Ki is tudja nyitni az ajtaját!
(nagyszülőktől kapta)
Még volt 1-2 olyan játék amit kapott szülinapja előtt és jó készségfejlesztőek, de ezek kimondottan a szülinapi ajándékai lettek.
Sokat kerestem én is a játékok közül, de valamiért a fisher price játékok sokkal kreatívabbak, több jót is hallottam róluk. Kislányom nagyon örült nekik. Egyszerre azért nem adtuk oda, mert különben nem érdekelte volna csak egy-két dolog. Mi reggel felköszöntöttük és megkapott egy ajándékot. Amikor már rájött hogyan kell használni és picit foglalkozott is vele azután kapta meg a következőt. legjobban mégis az tetszett neki , hogy összerombolhatta a tortáját...:D
5ös válaszoló!!
De baromi gazdagok vagytok!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!