Két kisgyermekkel hogyan tervezitek a szilvesztert?
Tudom, még nagyon korai a kérdés, de a napokban gondoltam rá, hogy mit csináljunk szilveszterkor? Két gyermekünk van (1,5 év és 4 év). Az idei lesz/lenne az 5.év, hogy itthon ülünk a férjemmel, nézzük a borzalmas tv műsort és éjfél után lefekszünk. Most valami mást szeretnék!! (Sajnos nagyszülők az ország másik végén élnek.)
Ti hogy tervezitek?
Itthon, mint minden évben:) Az elmúlt 12-13 évben egyszer voltunk szilveszterezni, én amúgy sem szeretem,de már a gyerekek azok, akik várják, mert aznap:
-sokáig fent lehetnek
-együtt sütünk, főzünk, társasjátékozunk, kártyázunk
Semmi extra, szól a tévé, zene, feldíszítjük minimálisan a lakást. Általában a tesóm és a párja is itt vannak, ők a keresztszülők.
Mi eddig minden évben a karácsonyi ünnepek alatt elutaztunk valamelyik nagyszülöhöz.
Most viszont itthon maradunk és valószínü hogy a család akik jönnek karácsonyra azok szilveszterig felszívódnak. Szóval vagy itthon ülünk és tv-zünk vagy barátokat hívunk, de belölük sincs túl sok.
Mi is kisgyerekes baráti családokkal szoktunk ünnepelni.
Összefogunk ilyenkor is.
Nekünk 3 gyerekünk van. Ez a nap is olyan, mint a többi annyi különbséggel, hogy együtt főzünk és sütünk (ha nem maradt a sok karácsonyi sütiből)
Már nem vágyunk "bulizni" valahogy nem is hiányzik...
Összejön a család, aztán éjfél után mindenki hazamegy.
Nekünk is messze vannak a nagyszülők,de mi ilyenkor -meg sokszor máskor is- elmegyünk hozzájuk,Ők a legboldogabbak,h az unokával szilveszterezhetnek,mi meg irány vmerre.Bár ez idén nem fog így összejönni,m úton
a kistesó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!