Vállalnátok kisgyermekkel 2 műszakot?
én amióta 2 éves a fiam úgy dolgozok,hogy 12 órázok,egyik nap nappal dolgozok,másik nap éjszaka.ha éjszakás vagyok,akkor este hatkor elindulok,ilyxenkor az apja fekteti le,és reggel mire hazaérek,bölcsiben van..ekkor csak délután látom,amikor megyek érte a bölcsibe.semmi gond nincs,kibírható.az apját szereti,jól megvannak együtt.amikor nappal dolgozk,akkor reggel már nem találkozunk,én elmegyek,mire felkel,és csak este fél nyolckor találkozunk.ilyenkor csak fél órát töltünk együtt,mert nyolckor már fektetem le.
lehet,hogy ez így rosszul hangzik,de én több minőségi időt töltök vele,mint ai hivatali munkaidőben dolgozik,és 10 órával kevesebbet van bölcsiben egy héten,mint egy hivataliban dolgozó anya gyereke.
amikor én megyek érte a bölcsibe,akkor már miénk a délután,mert a házimunkát megcsinálom napközben,így délután már semmi dolgom nincs.
szóval nekünk bejött ez a munkarend
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!