34 hetes terhes vagyok, és van egy 2 éves fiam. Nagyon nehezen bírom fizikailag és mostmár idegileg is. Fáj a hasam és a kiabálástól a sírásig mindent produkálok. Normális ez, vagy csak gyenge vagyok?
Figyelt kérdés
Egyébként veszélyeztetett vagyok, volt egy vérzésem még 16 hetesen, azzal kórházban voltam sokat, elvileg fekszem és nem emelhetek. Gyakorlatilag a bölcsis fiam 4. hete velem van( beteg ), nyilván nem fekszem és emelek is. gyerkőc a dackorszaka elején..mindenre nemeet mond, és elkezdett kevesebbet aludni.2014. márc. 5. 12:40
21/21 anonim válasza:
11. vagyok. Aki azt állítja hogy soha életében nem kiabált rá a gyerekére az hazudik, vagy nem ő neveli hanem átpasszolja másnak. Kivéve persze ha egy pár hónapos babáról van szó, de az meg nem tudja hogy milyen egy 2 éves. Nekem birkatürelmem van, de párszor már hangzott el hangosabb szó amikor szándékosan olyat csinált a gyerek amiről tudta hogy nem szabad és előtte vagy 200-szor elmondtam neki. Olyan anyuka nincs aki megússza másfél-2 éves korig kiabálás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!