Ugy érzem magam mintha félig agyon ütöttek volna pszihikailag is és fizikailag is. Szomorú vagyok és letört akkor vagyok boldog csak amikor megyek aludni. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
A mellem nagyon fáj ,nem birok enni semmit nem kivánok. A fött ételt útálom!!A folyásom meg változott most krémes szagtalan és fehér,kisebb szurkálásokat érzek.6 nap a mensisig de már 3 napja igy érzem magam.A méhemet nem tudom kitapintani mintha el tünt volna.Rendszeresen vizsgálom magam és a menszi elött mindig könnyen elérhetö.Eddig napi egy doboz cigit szivtam most pedig attol is hányok ha valaki rá gyujt a közelembe.Soha életemben nem éreztem magam ilyen szomoruan mintha nem volna senkim az egész világon.Mindenkinek köszönöm hogy volt türelme ezeket a nyakatekert mondataimat el olvasni.2008. jan. 16. 12:09
1/5 anonim válasza:
Ki kell várnod, hogy megjön e vagy nem. Tudom ez nagyon nehéz, de nincs mit tenni. Ha nem jön meg, és nincs is ráutaló jel tesztelj! Van rá esélyed, hogy terhe vagy. Sok sikert!
2/5 anonim válasza:
A tünetek alapján simán elképzelhető, de pl. ha nagyon akarod a babát, akkor lehet, hogy ezt a tested produkálja. Nekem rengetegszer volt terhes tünetem meg mensi késésem is és mégsem voltam terhes. Aztán egyszer csak mégis. :)és most 17 hetesek vagyunk. Sok sikert és sok türelmet.
3/5 anonim válasza:
Tesztelj amikor meg kéne jönnie.Nekem első napon már pozitiv lett a teszt!
4/5 anonim válasza:
Tesztelj. Ha nem vagy állapotos, multivitamint szedj, azt hiyzem B vitaminok kellenek ilyenkor, gyógyszerész megmondja.
5/5 anonim válasza:
Szia! Én a terhességem alatt elég sokat voltam álmos,főleg az elején ( a férjem azt mondta,hogy még a rugót is kialszom az ágyból).Szerintem hallgass a testedre,pihenj sokat és reggeli első pipiből csinálj egy tesztet,és többet fogsz tudni! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!