Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes, ha nagyon...

Lehetek terhes, ha nagyon fájnak a melleim, (valamikor aludni sem tudok) viszont csak egy hete történt meg az aktus?

Figyelt kérdés
Szedtem be sürgősségit. Mielőtt felelőtlennek neveznétek, sajnos kiszakadt az óvszer.
2009. nov. 10. 20:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem legutóbb nagyon fájtak a melleim a peteéréstől kezdve, már azt hittem a baba miatt van, de aztán megjött.

Éjszaka alig bírtam aludni, többször is megébredtem annyira kellemetlen volt.

Aztán ahogy megjött a menstruációm, úgy elmúlt a mellfájdalom is.

2009. nov. 10. 20:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy ha bevetted a 72 órás tablettát időben, akkor nincs mitől félned.
2009. nov. 10. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha bevetted a tabit, nem lehet gond!!!

Nekem is kb. 2 hónapja nagyon fájtak a melleim, nem csak úgy, mint szoktak, már itt örültem, h. bizti a babótól, de megjött. Azóta sem tudom, mi okozta azt az erős fájást.

Ja, és nálunk is volt, hogy kiszakadt(ez még régebben történt), bevettem a 72 órást és minden rendben volt!!!

Szóval, NYUGI!!!!

24/N

2009. nov. 10. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!