Elkezdhetek pakolni!? Hová rakjam?
Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok,sikerült nagyon sok ruhát beszereznünk,különböző méretekben persze!elkezdhetem mosni és vasalni őket?és utánna hová rakjam?zacskozzam és ágyba vagy már mehet a helyére?2009. dec. 11. 18:36
11/14 anonim válasza:
Én is 29 hetes vagyok. Amiket kapok ruhákat folyamatosan mosom ki és teszem be a szekrénybe(ide a kicsiket 56-osokat, amit azonnal fog hordani), illetve a fiókba(ami még nagyobb méret). A fiam kinőtt ruháiból is kiválogattam a szebbeket, azok is bekerültek a szekrénybe szétválogatva(most kislány lesz). Sőt én már a hazajövős ruhát is beszereztem :) nem bírtam ellenállni. Babonából én csak a 20. hétig nem vettem semmit és nem csináltam semmit, nálam ez volt a "babona határ".
12/14 anonim válasza:
Én is 29 hetes vagyok, én már bepakoltam a szekrényéba, még majd kimosom, kivasalom oket.
13/14 anonim válasza:
Pakolj, drága:-)
Ártani nem fog, ha kimosod, és kiválogatod a méreteket
Én másodikat várom, emlékszem, az elsőnél már nagyon nehéz volt az utolsó hetekben a sok vasalás...
Most március kettőre vagyok kiírva, szerintem februárban nekiállok mindent újra mosni és vasalni.
14/14 anonim válasza:
39hetes vagyok, múlthéten mostam ki egyszerre mindent :-)
majd 2 napig vasaltam folyamatosan :-(
Szerintem is korai még 29 hetesen, de ha pakolhatnékod van, akkor szerintem hajrá.
Boldog babavárást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!