Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elkezdhetek pakolni!? Hová...

Elkezdhetek pakolni!? Hová rakjam?

Figyelt kérdés
29 hetes kismama vagyok,sikerült nagyon sok ruhát beszereznünk,különböző méretekben persze!elkezdhetem mosni és vasalni őket?és utánna hová rakjam?zacskozzam és ágyba vagy már mehet a helyére?
2009. dec. 11. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is 29 hetes vagyok. Amiket kapok ruhákat folyamatosan mosom ki és teszem be a szekrénybe(ide a kicsiket 56-osokat, amit azonnal fog hordani), illetve a fiókba(ami még nagyobb méret). A fiam kinőtt ruháiból is kiválogattam a szebbeket, azok is bekerültek a szekrénybe szétválogatva(most kislány lesz). Sőt én már a hazajövős ruhát is beszereztem :) nem bírtam ellenállni. Babonából én csak a 20. hétig nem vettem semmit és nem csináltam semmit, nálam ez volt a "babona határ".
2009. dec. 13. 21:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Én is 29 hetes vagyok, én már bepakoltam a szekrényéba, még majd kimosom, kivasalom oket.
2009. dec. 13. 22:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Pakolj, drága:-)

Ártani nem fog, ha kimosod, és kiválogatod a méreteket

Én másodikat várom, emlékszem, az elsőnél már nagyon nehéz volt az utolsó hetekben a sok vasalás...

Most március kettőre vagyok kiírva, szerintem februárban nekiállok mindent újra mosni és vasalni.

2009. dec. 13. 22:11
 14/14 anonim ***** válasza:

39hetes vagyok, múlthéten mostam ki egyszerre mindent :-)

majd 2 napig vasaltam folyamatosan :-(

Szerintem is korai még 29 hetesen, de ha pakolhatnékod van, akkor szerintem hajrá.

Boldog babavárást.

2009. dec. 14. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!